i7 9750H GTX 1660Ti GTA 5 Düşük Performans Sorunu

Ulaş Çakmak

Decapat
Merhabalar arkadaşlar. İmzada göründüğü gibi bir dizüstü bilgisayara sahibim. Ancak daha yeni indirmiş olduğum GTA 5'te normal ayarlarda maksimum 74 FPS gördüm ve oyunu ne kadar düşüğe alırsam alayım oyunda kasma oluyor. Yapabileceğim her ayarı denedim ama eski AMD 8500M ekran kartlı bilgisayarımdan bile daha kötü sonuçlar alıyorum. (R6, For Honor ve Batman Arkham Knight'ta asla böyle bir sorunla karşılaşmadım.) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı Max-Q internetteki 1660Ti bench'leriyle aynı performansı beklemeyin. Ayrıca Fps'i 50-60-70 artık stabil hangisinin altına düşmeden alabiliyorsanız ona sabitlemeniz takılmayı çözebilir. Ekran kartı fazla ısınmasın diye bazı laptoplarda frenleme oluyor. Mesela i7 8750H ile gelen Lenovo ideapad 330 modeli piyasadaki aynı işlemcili laptoplardan %20~ az performans veriyor. Aynı laptopun bench'leri ile karşılaştırın. Diğer oyunlarda sorun yok demişsiniz onları neyle kıyasladınız?

Ekran kartı Max-Q internetteki 1660Ti bench'leriyle aynı performansı beklemeyin. Ayrıca Fps'i 50-60-70 artık stabil hangisinin altına düşmeden alabiliyorsanız ona sabitlemeniz takılmayı çözebilir. Ekran kartı fazla ısınmasın diye bazı laptoplarda frenleme oluyor. Mesela i7 8750H ile gelen Lenovo ideapad 330 modeli piyasadaki aynı işlemcili laptoplardan %20~ az performans veriyor. Aynı laptopun bench'leri ile karşılaştırın. Diğer oyunlarda sorun yok demişsiniz onları neyle kıyasladınız?
Nvidia Geforce Experience uygulamasını kullanarak hallettim very high ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı