I7-9750H GTX1650 bir sisteme macOS kurulur mu?

Eski sürümlerde desteği var. Ancak yenilerden emin değilim. RTL8191SU diye geçiyor. Bir sürücü var. Uyumluluk listesinde belirtilmemiş ancak çalışıp çalışmayacağının bir garantisi yok sanırım. İstersen kurar deneme yaparsın çalışmazsa uyumlu bir tane alırsın. Çalışırsa da gerek kalmaz.

USB giriş çıkışlarında bir sıkıntı yaşar mıyım arkadaşlar?

Anladım hocam çok sağ olun ilgilendiğiniz için.

@yusufklncc hocam. Benim Windows'a olan sabrım taşmış vaziyette. Yaz tatilinde kurarım diye düşünüyordum ama bu hafta içerisinde kurmak istiyorum. Windows'u bilgisayardan tamamen silip de mi kurmam sağlıklı olur? Ve kurmaya kalkışsam ne kadar sürede kurarım? Videolardaki çoğu BIOS sisteme göre benim BIOS ekranım çok basit ve detaysız kalıyor o yüzden korkuyorum.

Son düzenleme:
Sadece ethernetinizin çalışacağını unutmayın. Ağ kartını değişmez ya da uyumlu adaptör almazsanız kablosuz bağlantı yapamazsın. Sıkıntı olmaz. Laptoplarda az ayar oluyor ve sadece olanları yapman yetiyor. Bunlar da SecureBoot ve CSM/Legacy Boot ayarı.

Açıkçası deneme amaçlı ilk başta komple Windowsu silmeni önermem. Windowsun yanına alan bölüp kurabilirsin. Beğenirsen komple diski silip kurabilirsin.

Hocam şu an diskimin yarısını bölmeye çalışıyorum. 4 GB'dan fazla bölme imkanı vermiyor. Onu nasıl düzeltebilirim?

Hmm ne kadar boş alanın var? Windows üzerinde önemli bilgin var mı? Windows'u komple silebiliriz ya da diskinde yer açıp ardından bölebilirsin.

Hocam yarın öğleden sonra bir dersim var. O zamana kadar tamamen silip kurabilir miyiz? Ben 2 saat içinde yedeklerimin hepsini alırım bir kenara. 256 GB toplam dahili hafızam.

Ve hocam en büyük sorum şu olacak. Macintosh sistemden memnun kalmazsam geri Win sisteme rahat geçer miyim? Pirince giderken elimdeki bulgurdan olmak istemem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…