i7 9750H GTX1650M GTA 5 Düşük GPU Kullanımı

Melihhelp

Centipat
GTA 5 Online oynuyorum High ayarlarda FXAA açık MSAA kapalı grass quality normalde High ayarlarda 60 80 FPS arası alıyorum. GPU kullanımı %85 daha yuları çıkmıyor CPU kullanımı %35-50 gidip geliyor sebebi nedir? GPU kullanımı %98 gibi olması gerekmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha serin bir yerde tekrar dener misiniz? 9750H çok ısınıyor. Yaz sıcaklarıyla birlikte frekans düşürüyor olabilir. Bundan dolayı darboğaz oluyor olabilir.

GTA 5 Online oynuyorum High ayarlarda FXAA açık MSAA kapalı grass quality normalde High ayarlarda 60 80 FPS arası alıyorum. GPU kullanımı %85 daha yuları çıkmıyor CPU kullanımı %35-50 gidip geliyor sebebi nedir? GPU kullanımı %98 gibi olması gerekmiyor mu?
60/80 arası gayet iyi bi fps değeri monitorunuz kaç hz eğer 144 değilse farkı hissetmeyeceksiniz
60/80 arası gayet iyi bi fps değeri monitorunuz kaç hz eğer 144 değilse farkı hissetmeyeceksiniz
Sizin kartınıza göre az ama hala akıcı oyun deneyimi sunuyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı