Çözüldü i7 9750H laptop Minecraft düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Nix1881

Decapat
Arkadaşlar selam Monster bir PC'ye sahibim ama Minecraft'ta donanımlarıma uygun bir FPS alamıyorum, 250 civarı falan alıyorum. Bir de şöyle bir sıkıntı daha var Alt+Tab yapınca anlık olarak FPS 500-600 civarına fırlıyor ama oyunu oynarken 250 civarı oluyor. Çözümünü bilen lütfen yardım etsin.

PC özellikleri:
-GTX 1650 4 GB ekran k.
-i7 9750H işlemci.
-8 GB RAM.
-Toplamda 468 GB SSD (bir tanesi M.2)

Çözüm

Optimisazyonuyla ilgili olabilir, bilmiyorum ancak RAM'imi 8'den 16 GB'ye çıkarttığım zaman düzeldi.
Minecraft ayarlarını en düşüğe çekip deneyebilir misin? Minecraft ın hangi sürümünde oynuyorsun?
Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Minecraft hakkında baya bilgim var.

İster 250 ister 500 FPS alın 60 120 hz ekrana sahipseniz o akıcılık deneyimini ekranınız çizemez. Fps gayet normal ve iyi.

Arkadaşlar benden daha düşük sisteme sahip olanlar benimle aynı sürümde daha yüksek FPS alıyor. Oynadığım sürüm ne olursa olsun hemen hemen aynı. Ayrıcada belirttiğim gibi Alt+Tab yapınca anlık 500 FPS gibi bir değere ulaşıyor ama oyun içi olmuyor?
Yeni sürümde o FPS normal. 1.8.9 gibi PVP sürümlerinde oynuyor isen 1000 FPS alma n lazım.

Yeni sürüm değil ki 1.12.2 (ayrıcada konu içerisinde sürüm belirtmedim)
Minecraft ayarlarını en düşüğe çekip deneyebilir misin? Minecraft'ın hangi sürümünde oynuyorsun?
Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Minecraft hakkında bayağı bilgim var.

En düşüğe çekip denediğimde maksimum 300 gördüm.1.12.2'de oynuyorum ama genel olarak tüm sürümlerde bu sorum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…