Overwatch’a yeni karakter ve yaz oyunları geldi. Çok güzel bir oyun düzenli olarak güncelleme geliyor, indirime girerse alabilirsiniz. Ayrıca Battlefront 2’yi öneririm. Daha bir kaç gün önce 30 tl idi. Ara sıra indirime giriyor böyle.
Kesinlikle Battlefront 2 öneririm. Çünkü bu oyun diğerlerine göre daha orjinal, bu oyunda tanklar, jetler felan yok çok değişik tasarımlara sahip uzay gemileri felan var. Ayrıca yeni oyun modu ve yeni map gelicek bir kaç ay içinde.Şimdi 60 lira civarı verebilirim,alacak olsam hangisini almalıyım?Bf1 veya Battlefront 2 ikisi de 59 liraya var.Veya rocket league?
Anladım hocam, peki server yoğunluğu nasıl oluyor? Battlefield serilerinde uzun süre severler dolu oluyor.Kesinlikle Battlefront 2 öneririm. Çünkü bu oyun diğerlerine göre daha orjinal, bu oyunda tanklar, jetler felan yok çok değişik tasarımlara sahip uzay gemileri felan var. Ayrıca yeni oyun modu ve yeni map gelicek bir kaç ay içinde.
Her 40 kişilik savaşa hızlıca girebiliyorum ben. Oyun bulma sorunu yok. Zaten çok büyük bir güncelleme geliyor. Serverlara girememe gibi bir sorunla da karşılaşmadım.Anladım hocam, peki server yoğunluğu nasıl oluyor? Battlefield serilerinde uzun süre severler dolu oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.