i7-9750H'nin CS:GO'da 96 derece olması normal mı?

BurakHaksoy

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Bende i7-9750H, 1660 Ti Monster v19.1 laptop var. CS:GO'da işlemcim 94-96 derecede, ekran kartı da yer yer 86'ya kadar yükseliyor ama genelde 75-84 arasında çalışıyor. Forumlarda araştırdım, i7 9750H için normal diyen var anormal diyen var. Ayrıca oyun modunda GTA 5'te 98 dereceleri gördüm. Bugün CS:GO'da 94 derece işlemci ve 82 derece ekran kartı sıcaklığında laptop kasasına dokunduğumda elim yanardı fakat bu sefer normal bir serinlikteydi. Başka oyunlarda 94 derecede kasa cayır cayır yanarken CS:GO'da serindi. Bu sıcaklıklar sıkıntılı mıdır acaba? Veya bu sıcaklıklarda kasada bu kadar farkın hissedilmesi normal midir? Laptop 3 kez bakıma gitti 1 kez değiştirildi ve her seferinde normal denildi hatta 95 saatlik cihaz testinde de sıkıntı çıkmadığı söylenildi.

Ben çok sıcakladığı için kendim termal macun alıp sürmüştüm ve işlemci 85 dereceye kadar çıkmıştı max. Bildiğim kadarıyla 95 derece ve üstü uzun süreli kullanımda sakıncalı.

İşlemci için normal değil.

Laptop olduğu için normal olduğunu düşünüyorum ama CS:GO'da o kadar ısınması biraz anormal.

Hayatında Gaming laptop kullanmayan arkadaşların bu sıcaklıklar sorun olur demesine inanma kardeşim. Normal sıcaklıklar.

CS:GO gibi bir oyunda 96 dereceye çıkması şaşırtıcı. Bana kalırsa normal değil. Laptopunuza en son ne zaman bakım yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…