Eski bilgisayarımdan çok çektim ama sağ olsun bu güne kadar zorla da olsa beni bu günlere kadar getirebildi Eski bilgisayarımı sadece yayına ve yeni toplayacağım canavarı sadece oyuna odaklamak istiyorum. Aynı sıkıntılıları çekmemek için hiçbir masraftan kaçınmadım ayrıca araba almaktan vazgeçip şöyle bir kasa topladım (anakartı doğrumu seçtim emin değilim yardımcı olursanız sevinirim):
Eski bilgisayarımı da yayın bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum onun özellikleri:
İşlemci: i5 3300 3.2 GHz
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6870
RAM: 8 GB MHz'i düşük
Yeterli olur mu? Şimdiden ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler
Öncelikle eski bilgisayarın muhtemelen yetmez. İkinci olarak da neden arabadan vazgeçiyorsun ki? R7 2700X ve RTX 2080 ile sistem yap, hem canavar gibi olur, hem de neredeyse yarı fiyatına toplamış olursun.
@The Man From E.A.R.T.H. görüşlerin için çok teşekkür ederim ama belli bir fiyatı geçtikten sonra olacaksa en iyisi olsun düşüncesiyle hareket ediyorum tekrar çok teşekkürler bana zaman ayırdığınız için @Feardarks zaten ben i9 seçtim ama başlık neden öyle oldu anlayamadım ilgininz için çok teşekkür ederim @FrontPage. anakart seçimimin doğru olup olmadığını merak ediyordum önerebileceğiniz farklı bir anakart varsa buyurun bekliyorum ilginiz için çok teşekkür ederim