i7 9900K ve RTX 2080 Ti sistem toplama

Mert SEVİM

Decapat
Eski bilgisayarımdan çok çektim ama sağ olsun bu güne kadar zorla da olsa beni bu günlere kadar getirebildi :) Eski bilgisayarımı sadece yayına ve yeni toplayacağım canavarı sadece oyuna odaklamak istiyorum. Aynı sıkıntılıları çekmemek için hiçbir masraftan kaçınmadım ayrıca araba almaktan vazgeçip şöyle bir kasa topladım (anakartı doğrumu seçtim emin değilim yardımcı olursanız sevinirim):
IMG_1181.JPG
IMG_1182.JPG
IMG_1183.JPG
IMG_1184.JPG
IMG_1185.JPG

Eski bilgisayarımı da yayın bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum onun özellikleri:

İşlemci: i5 3300 3.2 GHz
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6870
RAM: 8 GB MHz'i düşük
Yeterli olur mu? Şimdiden ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• IMG_1181.JPG
    IMG_1181.JPG
    58,9 KB · Görüntüleme: 78
Fiyat sıkıntın yoksa, Fiyat performansa değilde sadece performansa önem veriyorsan i9 alabilirsin tabi, fiyat performans alıcam ben diyosan ryzen işlemcilere yönelmeni tavsiye ederim

@The Man From E.A.R.T.H. görüşlerin için çok teşekkür ederim ama belli bir fiyatı geçtikten sonra olacaksa en iyisi olsun düşüncesiyle hareket ediyorum tekrar çok teşekkürler bana zaman ayırdığınız için :D
@Feardarks zaten ben i9 seçtim ama başlık neden öyle oldu anlayamadım :D ilgininz için çok teşekkür ederim
@FrontPage. anakart seçimimin doğru olup olmadığını merak ediyordum önerebileceğiniz farklı bir anakart varsa buyurun bekliyorum :) ilginiz için çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı