i7 ile GTX 1050 vs i5 ile GTX 1050 Ti

Zeяef

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayar mühendisliği için bilgisayar bakıyorum ve bir yandan o kadar para vermişken oyunda da iyi FPS alayim diyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi i7 7700HQ GTX 1050'li bir makine "ASUS FX553VD-DM160 i7-7700HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX1050 15.6 Freedos" ile i5 7300HQ GTX 1050 Ti'li bir makine "Abra A5 V9.3 15.6" Gaming Laptop" arasında kaldım. Mühendislik kısmında her türlü programı sistemi zamanla kurmayı düşünüyorum buda beni i7'ye itiyor fakat oyun konusunda 1050 Ti daha performanslı i5 7300HQ'nun da kötü bir işlemci olmadığı asikar. Fikirlerinizi bekliyorum, yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asusun fiyatı güzel. Monstera bir de HDD eklemen gerekli 4000 tlyi geçiyor fiyatı. Asus mantıklı duruyor fakat Asusun bu kasasını biliyorum fanlarının yetersiz olduğunu ve ısıyı korkunç derecede bacakta hissettirdiğini duydum ama yine de ''Asus sonuçta'' diyesi geliyor insanın :D

Asusun fiyatı güzel. Monstera bir de HDD eklemen gerekli 4000 tlyi geçiyor fiyatı. Asus mantıklı duruyor fakat Asusun bu kasasını biliyorum fanlarının yetersiz olduğunu ve ısıyı korkunç derecede bacakta hissettirdiğini duydum ama yine de ''Asus sonuçta'' diyesi geliyor insanın :D
Abimde HP var tek fanlı oda ısıdan oyun oynamak imkansız.Asusun içine bakınca fan HP ile aynı geldi.Monstera yönelicem galiba :kedi:

MONSTER-ABRA-A5-V11-1 bir de bu var istersen. Özellikleri Asus ile aynı. Sadece SSD'si yok. Ben de şu an aynı ikilemdeyim. hem bilgisayar mühendisliği hem de oyun için almayı düşünüyorum. 1050Ti modelinin ekranının da ips model olması da güzel aslında. Karar senin...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı