i7 ile GTX970 mi yoksa i5 ile GTX980 mi?

Hangisi?

• Skylake i5 + GTX980

• Skylake i7 + GTX970

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Nadas00

Hectopat
Daha fazla  
İşlemciler skylake olacaktır. Hangi kombinasyon beni oyun için daha memnun eder?

Oyun demek ekran kartı demekken bu sorunun cevabı tabi ki gtx980 Ha bir de şimdi i3 ile kıyaslama yapsaydın olmaz derdim de i5 6600k aldın mı deme keyfine. Şunu da söylemek gerek. 970 ile 980 pek de farklı bir kart değil dostum. Hani oyun performanslarına bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın. İ5 6600k ve gtx970 bile çok sağlam olur. Benim için oyunlarda 5-10 fps önemli diyorsan tabi ki 980 daha iyi.

Son düzenleme:
Grafikleri açabilmek için ekran kartı gereklidir. Bu yüzden İntel Skylake i5 ile GTX 980 tercih etmelisin ileride (2 veya 3 yıl sonra) işlemciyi yükselterek yine oyunlardan yüksek derecede beklentini karşılayabilirsin.
@serkansgp Hangi konuya baksam karşıma çıkıyorsun.

Sen eger oyun amaçlı bir sistem topluyorsan işlemci den kisip ekran kartına yatırım yapman daha dogru olur.
Ama ben render yapıyorum falan dersen i7 al.

Son düzenleyen: Moderatör:

Takılıyorum ya işte masaüstünde

Benim de bilgisayar kaldırsa oyun oynayacağım da bilgisayarda iş yok. Yine Allah'a şükür internette gezebiliyoruz. Nasipse 15 tatilde sistem alacağım.

skylake sistem seçmenin özel bi nedeni yok ise i5 4590 + gtx 980.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…