i7 ile GTX970 mi yoksa i5 ile GTX980 mi?

Hangisi?

• Skylake i5 + GTX980

• Skylake i7 + GTX970

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Oyun demek ekran kartı demekken bu sorunun cevabı tabi ki gtx980 :D Ha bir de şimdi i3 ile kıyaslama yapsaydın olmaz derdim de i5 6600k aldın mı deme keyfine. Şunu da söylemek gerek. 970 ile 980 pek de farklı bir kart değil dostum. Hani oyun performanslarına bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın. İ5 6600k ve gtx970 bile çok sağlam olur. Benim için oyunlarda 5-10 fps önemli diyorsan tabi ki 980 daha iyi.

Son düzenleme:
Grafikleri açabilmek için ekran kartı gereklidir. Bu yüzden İntel Skylake i5 ile GTX 980 tercih etmelisin ileride (2 veya 3 yıl sonra) işlemciyi yükselterek yine oyunlardan yüksek derecede beklentini karşılayabilirsin.
@serkansgp Hangi konuya baksam karşıma çıkıyorsun. :D :D

Sen eger oyun amaçlı bir sistem topluyorsan işlemci den kisip ekran kartına yatırım yapman daha dogru olur.
Ama ben render yapıyorum falan dersen i7 al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafikleri açabilmek için ekran kartı gereklidir. Bu yüzden İntel Skylake i5 ile GTX 980 tercih etmelisin ileride (2 veya 3 yıl sonra) işlemciyi yükselterek yine oyunlardan yüksek derecede beklentini karşılayabilirsin.
@serkansgp Hangi konuya baksam karşıma çıkıyorsun. :D :D

Takılıyorum ya işte masaüstünde :D

Benim de bilgisayar kaldırsa oyun oynayacağım da bilgisayarda iş yok. :D Yine Allah'a şükür internette gezebiliyoruz. Nasipse 15 tatilde sistem alacağım. :D

GTX 970 ile GTX 980 arasında fazla bir performans farkı yok. GTX 980 fiyatı hak etmeyen bir ekran kartı. Bu yüzden İ7 ve GTX 970 sistem seçmen daha iyi olur ve çok uzun bir süre de işlemcini değiştirmene gerek kalmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı