Selamlar, yaklaşık 2-3 gündür bilgisayarı açarken mavi ekran alıyorum. Normalde eskiden 5 dakikada bir mavi ekran verirdi, internetten bir video ile durumu çözdüm. Bir de sürekli bilgisayar açılırken aşağıdaki hatayı alıyordum ama o videodan sonra o hata da neredeyse hiç denilecek kadar azaldı.
Şu 2-3 gün de aldığım mavi ekran dosyalarından ikisini yanlışlıkla sildim. Bu sabah yine çıktı, bunu buraya atayım, bilenler olur dedim. Ben hard diskimin bozuk olduğunu düşünüyorum.
Maalesef Turbox olan sistemim:
Intel Core i7 CPU 870 2.93 GHz 8 GB
AMD Radeon R7 200 Series 4 GB
1 TB özelliklerini bilmediğim bir HDD (371 GB boş yeri var.)
HDD'de bir sorun var. Yaşadığınız sorunların HDD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İlk önce diskin SATA ve güç kablosunu kontrol ediniz. Kablolarda bir yoksa diski başka bir SATA portuna takınız.
HDD'de bir sorun var. Yaşadığınız sorunların HDD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İlk önce diskin SATA ve güç kablosunu kontrol ediniz. Kablolarda bir yoksa diski başka bir SATA portuna takınız.
İlk başta iade etmeyi deneyin. Almazlarsa SATA kablosunu kontrol edin. Hala devam ederse, maalesef soğuk su için. Yüksek ihtimal 2. el ve hasarlı HDD satmışlar.