i7 L 640 sisteme Asus Mining P106-6G takılır mı?

QNER

Kilopat
Bende alttaki özelliklere sahip ekran kartsız bir PC var. Bu PC'ye Monero (XMR) Mining yapmak için yeni çıkan Asus Mining P106-6G takıp mining işine başlamak istiyorum. Kullandığımız elektrik sanayi elektriği, çok daha indirimli kullanıyoruz evlere göre.

Bu özelliklerdeki PC'ye takıp kullanabilir miyim?
Ne kadar H/s kazma değeri alırım?
Minergate kullanıyorum onun gibi ücretsiz başka site var mı?

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi (2).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazım işlemini GPU'lar yapacağı için işlemcinin bir önemi yok.Önemli olan anakarttaki PCI-Express slotlarının sayısı,güç kaynağından alınan watt değeri ve güç kaynağının kalitesi.Bunların yanında soğutmada önemli tabi.350 Watt oldukça yetersiz madencilik için ayrıca o değerlerde gold sertifikalı güç kaynağı yok.Bu iş için gold sertifikalı PSU'lar kullanılmalı mutlaka.O sistemde maksimum 2 kart çalıştırabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama inanın 2 kart ile pek kâr edemezsiniz.
Güç kaynağınızı mutlaka değiştirmelisiniz.Anakartınızda en az 4 PCI-Express slot bulunmalı.
Çünkü en az 4 kart ile girilmeli bu işe daha az kart pek güçlü olmadıkça (GTX 1080 Ti) kurtarmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı