N Nerdrops Hectopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2018 #1 GTX 970, 10 GB RAM, i7 2.93 GHz işlemci ile kaç FPS alırım? İyi FPS almak için hangi ayarlarda olması lazım? Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2018
GTX 970, 10 GB RAM, i7 2.93 GHz işlemci ile kaç FPS alırım? İyi FPS almak için hangi ayarlarda olması lazım? Yardım eder misiniz?
burakdudoglu Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Tasarımcı 14 Şubat 2018 #2 Selamlar, Link atıyorum aşağıdaki gibi videoları izleyip bir fikre sahip olabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Selamlar, Link atıyorum aşağıdaki gibi videoları izleyip bir fikre sahip olabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.315 Makaleler 23 Çözümler 20 15 Şubat 2018 #3 10 GB bellek ve GTX 970 ile oyunu oynarsınız. Lakin işlemcinin tam modelini öğrenmemiz lazım kesin bir cevap için. Çok eski nesil/performanssız bir İ7 işlemciyse sorun çıkabilir. Artı 0 Eksi
10 GB bellek ve GTX 970 ile oyunu oynarsınız. Lakin işlemcinin tam modelini öğrenmemiz lazım kesin bir cevap için. Çok eski nesil/performanssız bir İ7 işlemciyse sorun çıkabilir.