i7 ve R9 270 GTA 5 Kaldırır mı?

kanmerdo

Kilopat
Daha fazla  
Anakart: ASUS h81m-c

İşlemci: Intel Core i7 (4.0 GHz)

RAM: 8GB

Ekran kartı: Asus r9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2

1 TB harddisk

Bu PC GTA V kaldırır mı? High, medium ya da low kaç fps oynatır? Cevap bekliyorum :)

Bu arada GTA 5'e 151 ₺ verdim bile. Kaldırmaz derseniz üzülürüm :D
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoğunluk ayarlarının hepsi en yüksekte; water, shadow, grass quality, ambient occulusion ve tesellation high geri kalan ayarlar very highda; FXAA açık, MSAA ve reflection MSAA kapalı; anisotropic filtering 16x ve ekran çözünürlüğünüz 1920x1080 iken 50 fpsden aşağı ineceğini sanmıyorum.

Medium & low çok rahat oynatırsın tam bir değer vermek yanlış olur fakat High'a bile çeksen çok rahat oynarsın 1080p ile.

İntel i7'ye r9 270 i yakıştırıyorsan bir şey demiyorum. Kardeşim ekran kartını değiştir. Bu ne böyle ya. :D

550 TL'lik ekran kartı performansı da çok güzel neden değişsin.

Kardeşim ben karta kötü demedim. Fakat eğer oyun bilgisayarı toplanacaksa en yüksek değerdeki parça ekran kartı olmalıdır. Şimdi i7 gibi bir işlemcinin yanına bu kart olmuş mu ?

(ayrıca bende kullanıyorum kartı fx 6300 ile berbat bir kart kullanmadan bilemessiniz.)

Buyuk ıhtımalle zaten 4790K işlemci almıssınız. K olan işlemciler overclock edilebilir işlemcilerdir. Anakartın overclock ıcın anakartın Z mimari bir anakart olması gerekır. H mimarisi bir anakarta 4790K alırsanız boşa para verırsınız. Onu gectım oyunlar işlemciyle değil, ekran kartı sayesınde oynanıyor. Bu yuzden bu sıstemı, onerırım fiyat verırsenız daha ıyı bır sıstem olusturabılırım.

İyi veya kötü olmuş gibi cevap yazarsanız sevınırım.

Ekran Görüntüsü (8).png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı