o zaman kartı alayım. İşlemci ve anakartı daha sonra yeni nesil olarak değiştiririm. Elimdekileri satıp üzerine eklerim.Yapar ama sana sorun olmaz. Zaten içinden geçersin FPS in.
O zaman kartı alayım. İşlemci ve anakartı daha sonra yeni nesil olarak değiştiririm. Elimdekileri satıp üzerine eklerim.
Aşağıdaki PSU yeterli olur mu?
Sorun olmaz kullanabilirsin.o zaman kartı alayım. İşlemci ve anakartı daha sonra yeni nesil olarak değiştiririm. Elimdekileri satıp üzerine eklerim.
Aşağıdaki psu yeterli olur mu?
Hocam psu yeter mi? hesapladım yetiyor gözüküyor ama bilemedim. 700W yeter yazıyor geneldeNiye darboğaz yapsın hala taş gibi işlemci 2K da akar gider maksimum taş çatlasın %10 darboğaz yapar belki Valorant tarzında daha fazla yapabilir bir de frame generation diye bir şey var onu da düşünmek lazım.
Hocam PSU yeter mi? Hesapladım yetiyor gözüküyor ama bilemedim. 700W yeter yazıyor genelde
https://www.hepsiburada.com/corsair-cp-9020230-eu-tx750m-80-plus-gold-psu-pm-HBC00000YJTUQ
hem ekran kartı hem psu değiştirmem çok zor ileride anakart değiştirirken psu değiştirebilirim ancaYükseltme yapacağım diyosun yapıştır 850.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.