i9 10900K tam yükte 235W güç tüketiyor

Bizim ülkede bir şey göğe çıkartılırken, diğer şey de yerin dibine(!) sokulur.
Bu kompleks kitle ne zaman sakinleşek merak içerisinde bekliyorum.

Sayın arkadaşlar,
Hemen hüküm vermenin yanlış olduğu düşüncesindeyim. Bakınız adamlar kendi sitelerinde 125 Watt olarak paylaşmış. Hadi diyelim ki tam yükte olsun olsun 130 Watt ki sanmıyorum ama yine eleştirelere açık olur. Ancak çıkıp da 235 Watt oluyor demek bence tamamen karalama kampanyasıdır. Testin güvenirliği konusunda açıkcası benemin değilim. Üstatların da dediği gibi bence işlemci çıksın kullanalım o zaman eleştirilerimizi söyleriz. Yani bakınız İntel diyoruz, bunu test etmeden, böyle bir değere ulaşacağını bile bile böyle bir hataya düşmezler.

Aldığınız cezaların açıklaması yazıyor zaten. Çocuk çocuk yazmayın dediğiniz için uyarı aldınız.

TDP down özelliği de var 95W'a sınırlıyor işlemciyi.

AMD kullanların çoğu Turbo özelliğini kapatıyor, ona benzer bir şey. İşlemci sadece birkaç GHz daha düşük bir seviyede çalışıyor bunu yapınca.

Bundan bahseden yok çünkü karalama kampanyası başlattılar resmen.

Gayet normal. Herkes yok yanıyor ediyor bilmem ne yazmış. 10 core 20 thread 5.3Ghz maksimum boost frekans hızına sahip (ortalamada 5Ghz diyebiliriz OC ile) bir işlemciden bahsediyoruz.

7 nm'ye gerek yok bence kutunun içinde şebeke gönderseler iş görür.(şaka makao ilemciye ne elektrik faturası ne de soğutucu dayanır. Artık OC sırasında soğutucunun ısısını da kontrol etmemiz gerekecek galiba.)

@dogant Hocam bana çocuk yazana da aynı şekilde 1 ay ceza verdiniz mi? Verdiyseniz sıkıntı yok. O zaman benim açımdan konu kapanmıştır.

@dogant Hocam bana çocuk yazana da aynı şekilde 1 ay ceza verdiniz mi? Verdiyseniz sıkıntı yok. O zaman benim açımdan konu kapanmıştır.
1 ay cezanız yok, 1 günlük uyarı aldınız. Yoğun olunca konunun tamamına bakamıyoruz, eğer birisi size hakaret ederse lütfen raporlayın, gereken uyarı verilir.

1 ay cezanız yok, 1 günlük uyarı aldınız. Yoğun olunca konunun tamamına bakamıyoruz, eğer birisi size hakaret ederse lütfen raporlayın, gereken uyarı verilir.
Hayır hocam 27 Ocak-27 Şubat arası 1 ay ceza yedim. Ayrıca 1 uyarı cezasına sitemim bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…