i9 10900K tam yükte 235W güç tüketiyor

Doğru AMD utanmadan millete 8 çekirdek diye 4 çekirdeği çaktığı dönem. Yeniden yapmayacağının garantisi var mı?
Peki Intel'in utanmadan yıllarca 4/4 I5 kakaladığı dönem ne? Şu an 4/8 I3 işlemci yapan Intel neden yıllarca 4/8 i7 kakaladı millete? Neden yıllarca sürekli aynı işlemciyi sattı? Sizin kadar ultra fanboy bir insan görmedim. Başarıyı kıskanmanın anlamı yok, Intel varken ne kadar FX'i 1 kere bile önermediysek, şimdi de kullanıcıyı düşünen AMD varken gidip de Intel önermiyoruz. PC bakkalları gibisiniz gerçekten.

@TANER006 ''Intel performans olarak AMD'ye basar'' FX dönemi geçeli çok oldu. Yıl 2020, sizin takvimde yıl kaç?
Hocam imzasında hala oyun için İ7 yazan birini fazla kaale almaya gerek yok. İstediği gibi vızlayabilir, ona kendi İ7-100202700KKFS 14NM+++++++++++++++ işlemcisiyle mutluluklar diliyoruz.

Ben önermiyorum isteyen istediğine parasını versin. Ben almam arkadaş.
Hocam imzasında hala oyun için İ7 yazan birini fazla kaale almaya gerek yok. İstediği gibi vızlayabilir, ona kendi İ7-100202700KKFS 14NM+++++++++++++++ işlemcisiyle mutluluklar diliyoruz.
Sana da hayırlı AMMMMMDDDD'ler.

Intel işlemci kapaklarını termal macun sürüp takıyor ve bu aşırı cimri bir davranış, sonradan OC yapacaklara delid masrafı çıkıyor madem "K" serisi işlemci yaptın neden termal macun kullanıyorsun? Bak Ryzen serisine adamlar Indium lehim atıyor kapaklara ısı eşit dağılıyor ısınma da yok hem de ucuz durum böyleyken Intel önermek akıl karı değil. Ayrıca OC yapacaksan "K" serisi alacaksın derdi de yok Ryzen işlemcilerin kilidi açık.

Hahahahaha, hiçbir şey bilmiyorum ama canım istemiyor önermiyorum diyorsunuz. Tebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum Intel CEO'su Taner bey.

Cidden hiçbir şey bilmesem sizden daha çok şey bilirim, bu konuda yemin edebilirim.

Hahahahaha, hiçbir şey bilmiyorum ama canım istemiyor önermiyorum diyorsunuz. Tebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum Intel CEO'su Taner bey.
Hocam Intel'in CEO'su bu kadar bilgisiz ve körü körüne yorumlar yapmaz, şimdi hakkını yemeyelim adamın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı