Kardeşim Celeron bilg. Var, 2 tane 4'lük RAM var, toplam 8 mi yazaydım. Elimdeki ürün neyse onun hakkında soru soruyorum. Anlamadığımı baştan yazdım zaten, BIOS ayarlarından hem de hiç anlamadığımı, sen bendeki bilgisayarı hava görüyosan oda senin sorunun. Ben sadece günlük yaşantıda olan eşya gözüyle görüyorum, sıradan diş fırçası gibi gereç yani. Şimdi gelelim benim esas konuya daha açıkça şöyle bahsedeyim, daha önce BIOS ayarlarına girip bakındığımda SSD Samsung 980 1000.38 gibi bir şey yazmıyordu iyi hatırlıyorum. BIOS'ta NVMe Samsung 980 Pro 1TB gibi bir şeyler yazıyordu, bende bu yüzden buraya üye olup size sormak durumunda kaldım, diğer RAM konusuna gelirsek, anakarta her taktığın RAM ve her taktığın SSD veya ekran kartına cevap olarak, görüntü geliyor sonuçta ben tanıtmadığınızı düşünmüyorum, bilgisayar açılıyor sonucta ben RAM'i görmediğini sanmıyorum gibi bir cevabıda ilk defa duydum hadi geçmiş olsun

) ben bir sayfa açayım demek ki senin sorman gerekenler varmış Recep kardeşim kolay gelsin sana bana XMP tuşundan bahsediyorsan oyyy halimize yanında da overclock tuşu var sanırsam ona da basarsak bilgisayar çok elektrik yakar herhalde güçlenir falan

İyi geceler kolay gelsin. Konuyuda F10la Save edipmi kapatayım yoksa onunda videosu var mı?
Bir sen ilgilenmiş görünüyorsun hocam sağ ol, ben dediğim gibi anakart ayarlarını hiç bilmiyorum, birkaç videoda (YouTube) overclock olaylarını gördüm ama oynamak mantıklı gelmedi BIOS'la bir sorun morun olurda açamam geri diye ona da cesaret edemedim açıkçası hiç bilemiyorum yani. Sadece Valorant ve Fortnite yükledim deneme amaçlı başka oyunda denemedim şu anda tek kişilik bir şeyler de yükleyip bakacağım Red death redemption gibi. Bütün denediğim çözünürlükte 1920"1080 144Hz. PC olan kısımdaki. HD olan kısımdakini bile seçmiyorum, kablo olarak da DP denedim olmadı HDMI olmadı 8K HDMI bir fark olmadı 3 üde aynı hatta DP daha kaliteli gibi.
BIOS'tan birkaç resim alıp ekleyeyim en iyisi meramımı tam anlatamayacağım böylede.