Windows 11 anahtarı Windows 10'da da çalışır mı?

• Konuyu başlatan rowz7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 126

rowz7

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC'ye Windows 11 kurdum, key alacağım ama daha sonra Windows 10 geçince orada çalışır mı?

Windows 11 kurulumunda Shift+F10 tuşlarına basıp OOBE\BYPASSNRO komutunu girerseniz oturum açma zorunluluğu kalkar. "İnternetim yok" deyip devam edersiniz.

Windows 11 kurulumunda Shift+F10 tuşlarına basıp OOBE\BYPASSNRO komutunu girerseniz oturum açma zorunluluğu kalkar. "İnternetim yok" deyip devam edersiniz.
OOBE/BYPASSNRO komutu çalışmayı durdurdu artık start ms-cxh:localonlykomutunu girmeniz gerek.

Siz Win kaç kullanıyosunuz dediğim hata güncelleme ile düzelir de rahatça mailsiz kullansak neden izin vermiyorlar.
Ben 11 kullanıyorum ancak yerel hesap yerine Microsoft Hesabı kullanıyorum diğer soruya gelicek olursanız muhtemelen Windows bilgi konusunda kullanıcı bilgilerini çekmek istiyor bu neden ile zorunlu Çevrimiçi hesap istiyor.

Peki güvenilir nereden alabilirim key Windows 11 için.
Yasal yolları söyleyim direkt Windows 11 Pro Key yazıp Microsoft sitesinden alabilirsiniz (Fiyat : 9499,99 TL olması lazım). Bu yollar yasal mı bilmiyorum ancak Trendyoldan retail lisans alabilirsiniz OEM key almanız hiç bir şekilde yasal değildir. OEM anahtarlar sizin anakart üreticiniz tarafından koyulmalıdır sadece.

@rowz7

Hocam bence yasal ise öneririm ben bunu Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans bu Retail key microsoft hesabınıza veya format sonrası kullanım için olan anahtar daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Anahtar almak istemezseniz eğer; CMD ( yönetici olarak çalıştırın ) ardından şu komutu girin slmgr.vbs -rearm bu komut tekrardan 30-90 gün aralığında bir lisans verecektir.

NOT;
slmgr.vbs -rearm komutu kullanmak yasal değildir Microsoft Lisans Sözleşmesi (EULA) ihlal eder.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı