İ9 12900K RTX 3090Tİ sistemde siyah ekran hatası

Mdtrau6

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
Kingston fury beast rgb 32 (16x2)
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro 1TB
Ekran kartı
Gigabyte GeForce 3090 TI gaming oc 24gb
Anakart
rog maximus z790 hero
İşlemci
Intel core i9 - 12900K
Selam herkese.
Bu ikidir siyah ekran alıyorum ilkinde geri götürdüm ekran kartın bozuk çıktı dediler değiştirdim şimdi yine aynı sıkıntı var öncekinde ASUS ROG STRIX Z690-E ekran kartım vardı ve sağ üstte A0 işareti veriyordu şimdi ASUS ROG Maximus Z790 Hero var ve sağ üstte 35 civarı oynuyor iki ay önce değiştirdim şu an sürekli siyah ekranda açıp kapatıyorum değişmiyor geri götürmemi mi önerirsiniz? Çıldıracağım…
Bu arada kablolara baktım ekrana güç geliyor arada bir ekranın display yazısı geliyor daha önce kablolar ile oynanmadı.
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 52
Evet görüntü alamadığınızda, sistemi kapatıp kabloyu çıkarıp tekrar açın sistemi.

Simdi siyah ekran aldim ekran kablosunu cikardim ve o isik yanmadi prizin guc tusunu kapatip açtım geldi ve mesajiniza karsilik yaziyorum simdi, normalde baslarken republic of Games yazisi gormezdim siyah ekran cikmaya basladigindan beri gorur oldum bu yazinin altinda bir şeyler donuyor bu normal mi? Teşekkürler.

Son durum nedir? BIOS güncellemesi yaptınız, farklı kablo ile sıkıntılar ne durumda?

Son durum nedir? BIOS güncellemesi yaptınız, farklı kablo ile sıkıntılar ne durumda?

BIOS guncellemesinden sonra siklik degisti ama acinca artik bir şeyi fark eder oldum ekran gelmeyince diger arkadaslarin dedigi anakarttaki LED'in altindaki isiklar yaniyor ekran geldikten sonra sonuyor sol bastan kirmizi hemen yanindakinde ise sari yaniyor kirmizi sondukten sonra ekran geldiginde oradaki isiklar gidiyor sanirim normal ekrana goruntu gelene kadar?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı