i9 13900F ve RTX 4070 Ti hazır sistem alınır mı?

Oradan buradan kısıp RTX 4080 almak çok daha mantıklı olacaktır, şu anda gereksiz bir sistem olmuş.

Ayrıca MSI ventus alma, dandik kart.
Neye göre dandik?

Sadece oyun için ?Oyun amaçlı böyle bir para bağlanmaz.Tahminen bu sistem 80-90 bin civarı.Ya üflüyorsunuz gece gece post kasıyorsunuz.Ya da sağlığınızda problem var.

Msı ventus serisi referans kartlardan bile daha kötü bir soğutmaya sahip, paranın alacağı en dandik kart modellerinden biridir ventus.
Valla hocam ben son 2 nesil ventus modelini kullanıyorum aşırı memnunum.Sıcaklık olarak 65 i hiç geçmedi.Vede 3 yıl garanti cabası.

Neye göre dandik?

Sadece oyun için ?Oyun amaçlı böyle bir para bağlanmaz.Tahminen bu sistem 80-90 bin civarı.Ya üflüyorsunuz gece gece post kasıyorsunuz.Ya da sağlığınızda problem var.

Neye göre dandik?

o zaman sen öner bende toplayayım merak ettiğimse neden sadece oyun için böyle bir sistem toplanmaz

7315 lari, gürcistan larisini ₺`ye çevirdiğimiz zaman 76k tutmakta fakat sorun şurda ki 1 lari neredeyse 10 buçuk tl.

Oyun amacıyla almak için gereksiz parçalar var bence.
Amacın 2K mı yoksa 4K oyun oynamak mı?
2k yeterli daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum

İfadeler: T21
76bin TL ye
64 GB ram oyun için saçmalık
Ventus 4070 Ti alma

Bu paralara en son RTX 4080 vardı, yok illa 4070 ti olcak dersen ventus alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…