NitroSense programında kişisel ayarlar var oraya gir GPU çalışma diye bir sekme var onu yalnızca NVIDIA GPU seç ve yeniden başlat cihazı.
Eki Görüntüle 2534348
Bu seride GPU çalişma kısmı ne yazikki yokmuş.
NitroSense programında kişisel ayarlar var oraya gir GPU çalışma diye bir sekme var onu yalnızca NVIDIA GPU seç ve yeniden başlat cihazı.
Eki Görüntüle 2534348
Bu seride GPU çalişma kısmı ne yazikki yokmuş.
MSAA gibi ayarlar düşük olunca ekran kartını çok verimli kullanmadığından FPS düşebilir. Ayrıca Minecraft'ta dahili ekran kartınızı kullanıyor olabilir bilgisayarı dGPU moduna alın olmazsa Sodium gibi bir optimizasyon modu yüklersiniz.
BIOS'a girip Advanced bölümünün fotoğrafını atar mısın?
BIOS'a girip Advanced bölümünün fotoğrafını atar mısın?
Darbogaz yapiyordur, hangi ayarlarda oynuyorsun?
Daha yüksek ayarlarda oynamam gerekiyor yani.
Tabii ki.
Darboğaz işlemci kötu olsa yapar i9 13.nesil işlemci var.
Çok yazık MUX yok cihazda. Performans düşüklüğünün nedeni bu. 13700HX de MUX kapalıyken 200-250 açıkken 350-400 FPS alıyorum ben.
Yani yapacak bir şey yok galiba ama şeyi merak ediyorum şimdi şu anda piyasadaki buyun oyunlari 50 FPS oynatmasi lazim en azindan 50 FPS diger yuksek sistemli oyunlari oynatabilecek mi?
AAA+ oyunlarda performans kaybı çok yaşamazsın. Rekabetçi oyunlarda genelde MUX fazla FPS veriyor.
Zaten 200 FPS'den sonra 1000 FPS bile oynasan pek farkini yasamiyorsunki kuçuk oyunlarda beni kastırmasın yeter büyük oyunlarda da kastırmayacaksa sorun yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.