RTX 4060 sistem Valorant'ta 200-280 FPS veriyor

lilzenn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Valorant oyununda sistemime göre az FPS alıyorum.
  • i5 12400F.
  • ASUS Dual RTX 4060.
  • 32 GB DDR 4 3200 MHz RAM.
  • B660M-K D4 anakart.

Bu sistem ile 1280x960 bütün ayarlar en düşükte, NVIDIA 3D ayar yönetilmesi performansa ayarlı durumda 200-280 arası FPS alıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı?

ben katılmıyorum, çekirdek sayısı az olsa nolur oyun performansında çekirdekten ziyade önbellek ve saat hızı dana önemli değil mi, i5 14600K mesela oyun testlerinde çoğunlukla i7 12700K'yı geçiyor, zaman zaman da 13700K'yla yakın değerler sunuyor. Önemli olan isim değil nesil.

Diğer arkadaşın da dediği gibi online oyunlarda L3 önbelleği daha yüksek olduğu için AMD daha iyi olur, hatta 3D ile biten işlemci modellerini tercih edebilirsiniz. Ben genelde Intel tercih ederim ama önbellek konusunda AMD gerçekten daha iyi.
nesilden nesile çekirdek sayısını artırıyorlar sen 14. ile 12.yi karşılaştırmışsın, elma ile armut. i7 tavsiye edilmesinin amacı zaten 2-3 nesil sonra bile i5 ayarına düşüp yoluna bakabilmesi , idare edebilmesi . i5'leri iteliyorlar size hoop ondan sonra 2-3 nesil geçiyor ofis bilgisayarı kıvamına geliyor . xxx bilgisayar instagram reklamlarında i5li ofis pclerini çöp fiyata 2. elde okutuyorlar allayıp pullayıp . i3ler zaten geri dönüşüm merkezine selası burdan duyuldu .

nesilden nesile çekirdek sayısını artırıyorlar sen 14. ile 12.yi karşılaştırmışsın, elma ile armut. i7 tavsiye edilmesinin amacı zaten 2-3 nesil sonra bile i5 ayarına düşüp yoluna bakabilmesi idare edebilmesi . i5'leri iteliyorlar size hoop ondan sonra 2-3 nesil geçiyor ofis bilgisayarı kıvamına geliyor . xxx bilgisayar instagram reklamlarında i5li ofis pclerini çöp fiyata 2. elde okutuyorlar allayıp pullayıp . i3ler zaten geri dönüşüm merkezine selası burdan duyuldu .
i5'ler 2-3 sene sonra ofis kıvamına mı geliyor, ufak at da civcivlere de nasip olsun. i5 10400F bile hala gayet de güzel işlemci. i3 9100F bile bir sürü oyunu oynatabiliyorken 2-3 sene önceki i5 işlemcilere laf etmeniz ilginç

Technopat Haberler

Geri
Yukarı