i9 13900K 100 dereceyi görüyor

Kanka ne güzel işte kalorifer olarak kullanabilirsin radyatörü.

LGA 1700 frame alabilirsin sıcaklıkları düşürmek için. Intel'in stock ILM'i işlemciyi zamanla büküyor.
Tam olarak ne işe yarıyo ki?

En kötü bir macun değiştirin öyle deneyin tekrar.
Her 6 ayda bi yapmak planımdı zaten finallerimi bekliyorum iyice araştırıp girişmek için.
Olmazsa MSI'a falan yazıp garantiden bişiler bakıcam artık gibi duruyo.

Arkadaşlar yazın ortasında çok güzel 4090 ve 13900K'lı bir sistem topladım ama hiç bu bileşenlere sahipmişim gibi hissedememeye başladım. Neyi yapmıyorum ya da yanlış yapıyorum bilmiyorum. Mesela eskiden yayın üstüne CS'yi 70 derece bile görmeden oynatırdı şimdi havaların soğumasına rağmen 70-80 arası takılıyor. Hadi bu normal diyelim ama Fortnite'a girmeye çalışırken işlemcim 100 derece görüp duruyor, oyun takılıp duruyor. Belki macun değişmesi falan gerekiyordur artık ama daha anca 6 ay oluyor.

Hangi macun kullanildi MX4 falan degildir umarim. Eger oyleyse macunu Honeywell PTM 7958 ile degistirmeni tavsiye ederim uzay mekiklerinde, otomobil ve ucaklarda kullanilan omru cihaz omru kadar uzun bir macun.

Tam olarak ne işe yarıyor ki?

İşlemciyi sabitlemek için kullanılan mekanizmayı söküp yerine monteliyorsun. İşlemcin düz bir şekilde oturuyor ve soğutucu her yerine temas edebiliyor. Az buz da sıcaklık düşürmüyor.

Çin'den uyguna getirtebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değerlere az çok bu videodan bakabilirsiniz...

Hangi macun kullanildi MX4 falan degildir umarim. Eger oyleyse macunu Honeywell PTM 7958 ile degistirmeni tavsiye ederim uzay mekiklerinde, otomobil ve ucaklarda kullanilan omru cihaz omru kadar uzun bir macun.
yılda bir değiştirsem yeter mi onu peki

İşlemciyi sabitlemek için kullanılan mekanizmayı söküp yerine monteliyorsun. İşlemcin düz bir şekilde oturuyor ve soğutucu her yerine temas edebiliyor. Az buz da sıcaklık düşürmüyor.

Çin'den uyguna getirtebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değerlere az çok bu videodan bakabilirsiniz...

Çin'den nerden bulabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı