i9 13900K 4090 sistem önerisi

Tmac3

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Technopat'a yeni katıldım. Bir yanlışım olursa kusura bakmayın şimdiden. RTX 4090 ve i9-13900K'lık bir sistem toplamak istiyorum. Fiyat konusunda bir sıkıntım yok, parçaları kaliteli ve birbiriyle uyumlu olsun yeterli. Çünkü bu konuda pek bir bilgim yok. Genellikle oyun için kullanacağım. Büyük ihtimal toplayacağım son sistem olacak bu yüzden en iyisi olmasını istiyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@Tmac3

@Tmac3
Ekran kartı neden Zotac hocam. Diğer parçalara lafım yok ama ekran kartını Asus seçmesi bence daha iyi olur.

5 derece daha soğusun diye 10-20k daha verilmesini mantıklı bulmuyorum.
Hocam dediğim gibi fiyatın çok bir önemi yok hangisi daha iyiyse o olsun. Sonuçta 1 kere toplayacağım. Teşekkür ederim.

Hocam dediğim gibi fiyatın çok bir önemi yok hangisi daha iyiyse o olsun. Sonuçta 1 kere toplayacağım. Teşekkür ederim.
Önerebileceğiniz daha iyileri varsa ( her parça için geçerli ) bütün tavsiyelere açığım.

Önerebileceğiniz daha iyileri varsa ( her parça için geçerli ) bütün tavsiyelere açığım.

Madem bütçe problemin yok. Git Vatan Bilgisayar'a en güçlü bilgisayarı istiyorum de, sana toplasınlar. Burada zaman harcama.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM konusunda bütçe sıkıntısı yoksa daha düşük gecikmeli RAM tavsiye edebilirim. Depolamada ise KC3000 serisi çok iyi olur.

Fiyat performans sitemi yerine performans sistemi istediğinizden dolayı hocam üstte önerilen sistemleri tavsiye etmem. Fiyat probleminiz yoksa daha kaliteli parçalar kullanmalısınız.

Aşağıdaki ürünlere eşdeğer kalitede parça alın. Kafanızda bir resim oluşması için aşağıya bir sistem ekledim ancak mutlaka biraz daha araştırın.

Araştırıp parçaları değiştirebilirsiniz hocam ama özellikle ekran kartında Gigabyte'ten aşağı düşmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı