i9 13900k sistem alınır mı?

Bütçe
100 bin tl sistem
Nasıl yani karşılamıyor mu sistem tam olarak işlemci gereksinimlerini 1 hafta sonra kurulacak sistem

Ayrıca güzel vakit ayırdıgınız içinde çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim öncelikle, işlemciyi tamamen fiyattan dolayı aldım 16 bine geldiği için, diğer parçaları da MSI eklemek için ekran kartı paramızı yedik :) sıvı soğutma için bayağı bir olum yanıt aldım ama anakart hakkında bilgim yok bu seçenek iyi olmuş mu onu merak ediyorum :)

Anakartın pek bir yoruma ihtiyacı yok gayet güzel. 4 tane M.2 yuvası varmış. Ben 2 taneden aşağı düşünmem alırken. Hep 1 tane M.2 yuvası kullanıyorum.:)sıvı soğutma işini görecektir. Benim için önemli olan sıvı soğutma sessiz çalışması başka aradığım bir şey yok. Arctis Freezer alırken kendime bu kısmı göz önüne getirerek aldım. Umarım senin sıvı soğutma da sessiz çalışsın. İncelemedim ürün iyi bir ürün gibi gözüküyor.:)

Unutmadan düzelterek yazayım. 4000 serisi ekran kartı alınacaksa 4070 ten aşağısı olmazdı. 4070 alınması güzel bir seçenek. Sadece harcanan meblağ biraz yüksek. Daha iyi bir ekran kartı olmasını istenir.:)

Son düzenleme:
İşlemci 16 bine denk geldi sıfır kutu o yüzden Intel aldım, ekran kartınada(27bin)yan parçalar sağlam olsun diye upgrade yapmadım

50 bin 4080s, 90 bin 4090 fiyat bandımı 125'e çıkartırdı minimumda

80K Civarı tutuyor.

Eğer 115k civarına çıkarım derseniz ekran kartını 4090 yapabilirsiniz.

Eksik bir şey varsa söyleyin, gözden kaçırmış olabilirim.

Sistem güzel reis.
Bende de aynısı var hemen hemen bir tık üstü diyelim.
Oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşırsanız sevinirim hayırlı olsun şimdiden teşekkürler.

100k bütçede 4070s sistemin neresi güzel?
Benim attığım sistem o sistemden kat kat iyi, 7800x3D ve 4080s sistemin neyini beğenmediniz acaba?
40k bütçede bulunan kartı 100k bütçede dizmişseniz berbat bir sistem dizmişsiniz, attığım sistemi beğenmeme sebebinizide söylerseniz sevinirim.
Sırf ifade attığım için atmadığınızı düşünüyorum.

Sistem güzel reis.
Bende de aynısı var hemen hemen bir tık üstü diyelim.
Oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşırsanız sevinirim hayırlı olsun şimdiden teşekkürler.

Merhaba, sistemde birkaç parça değişikliğe gidildi full MSI sistem dizildi CS2 de görünen Max sıcaklık 52 derece oldu yüksek ayarlarda FPS 400'lerde seyretti

Bu arada bu sistemi kurar kurmaz güncel BIOS'u güncellemeniz lazım işlemci sağlığını korumak için.

Merhaba sistem kuruldu dün itibari ile 3 parçada değişiklik yaptık, BIOS ayarları güncellemesi yaptık dün ama düzgün yaptığımızı nasıl anlayabilirim işlemci sağlığı için

Merhaba, sistemde birkaç parça değişikliğe gidildi full MSI sistem dizildi CS2 de görünen Max sıcaklık 52 derece oldu yüksek ayarlarda FPS 400'lerde seyretti.

Merhaba sistem kuruldu dün itibari ile 3 parçada değişiklik yaptık, BIOS ayarları güncellemesi yaptık dün ama düzgün yaptığımızı nasıl anlayabilirim işlemci sağlığı için.

En son güncel BIOS'u yüklediyseniz sorun olmaz başka bir şey yapmaya gerek yok onun için zaten BIOS yüklerken sorun olsa başka sorunlar çıkardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı