En ucuz AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 24.449,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 24.449,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İnan aşırı arada kaldım hatta işlemciyi sipariş edip iade ettim. iş için kullanacağım için daha çok intel daha mantıklı geldi. sadece daha fazla elektrik yansıtacak o kadar ve daha fazla çekirdekle daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum. günün sonunda intel sonuçta.
DDR5 olması lazım zaten ama AM5 hakkında fikrim yok.
İnan aşırı arada kaldım hatta işlemciyi sipariş edip iade ettim. İş için kullanacağım için daha çok Intel daha mantıklı geldi. Sadece daha fazla elektrik yansıtacak o kadar ve daha fazla çekirdekle daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum. Günün sonunda Intel sonuçta.
Teşekkürler.
Biraz bakındım AM5 anakartına geçtiğimde 13900K'yı kullanabilecek miyim onu bilmiyorum.
iyice baktım kafama takıldı ama oyun için olcak olsaydı bilgisayar kesinlikle dediğiniz yapıcaktım ama 13900'ü değiştirene kadar zaten anakart da değiştiririm yani o kadar yıl sonra o yüzden koycak bişey olmaz diye düşünüyorum
Piyasadaki en iyi işlemci 13900, tüm testlerde diğer işlemcilerin çok çok önünde götürüyor, bütçe varsa 13900 alıp geç dostum.
Sıvı soğutucu kronik sorunlu diye biliyorum, Corsair H150 serisini tavsiye ederim, bütçe varsa Rog Ryujin soğutucuların en iyisi.
Piyasadaki en iyi işlemci 13900, tüm testlerde diğer işlemcilerin çok çok önünde götürüyor, bütçe varsa 13900 alıp geç dostum.
Sıvı soğutucu kronik sorunlu diye biliyorum, Corsair H150 serisini tavsiye ederim, bütçe varsa Rog Ryujin soğutucuların en iyisi.