1 ya da 2 monitor almayı düşünüyorum. İşlemci soğutucusu: Corsair H150i LCD XT. Arkadaşlar böyle bir PC toplayacağım PSU ve UPS önerebilir misiniz fiyat performans olsa güzel olur. Bütçe 5-10 fakat çok güzel bir şey bulabilirsem bütçenin üzerine çıkabilirim.
Muhtemelen parçaları olası elektrik arızalarından korumak için UPS almak istiyorsun, bunun için Online UPS alman gerekir ama kaliteli üst düzey bir PSU aldığın sürece UPS'e gerek olmayacaktır koruma için, her türlü korumaya sahip oluyo kaliteli PSU'lar.
1 ya da 2 monitor almayı düşünüyorum. İşlemci soğutucusu: Corsair H150i LCD XT. Arkadaşlar böyle bir PC toplayacağım PSU ve UPS önerebilir misiniz fiyat performans olsa güzel olur. Bütçe 5-10 fakat çok güzel bir şey bulabilirsem bütçenin üzerine çıkabilirim.
Online UPS alman gerekir ama kaliteli üst düzey bir PSU aldığın sürece UPS'e gerek olmayacaktır koruma için, her türlü korumaya sahip oluyo kaliteli PSU'lar.
Bu, pek de doğru bir yaklaşım değil. PSU'larda MOV var tabii lakin varistör kestiği vakit, PSU'da kullanılamaz duruma gelebiliyor ya da elektrik kesintisi sebebiyle veri kaybolmasını sağlayabilen bir PSU mevcut değil.
En ucuz MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP Champ 2.000 VA Online Kesintisiz Güç Kaynağı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Champ 2.000 VA Online Kesintisiz Güç Kaynağı özelliklerini incele, 6.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu, pek de doğru bir yaklaşım değil. PSU'larda MOV var tabii lakin varistör kestiği vakit, PSU'da kullanılamaz duruma gelebiliyor ya da elektrik kesintisi sebebiyle veri kaybolmasını sağlayabilen bir PSU mevcut değil.
Veriler için değil de ben sadece parça korumasına yönelik yaklaştım olaya. İşte benim bildiğim en kötü PSU kullanılamaz hale gelebilir ama yine de kendisinden başka parça etkilenmez diye biliyorum.
Veriler için değil de ben sadece parça korumasına yönelik yaklaştım olaya. İşte benim bildiğim en kötü PSU kullanılamaz hale gelebilir ama yine de kendisinden başka parça etkilenmez diye biliyorum.
Ben zamanında çok almak istedim UPS ama arkadaş aldırtmadı, PSU'n güzel gerekli korumaları var dedi ısrarla. Çok fazla teknik detay bilmiyorum, daha bilgili arkadaşlar var burada, onların dediklerini dikkate alman daha yararına olacaktır.
Yani olasi bir elektrik kesintisinde veya yıldırım çarpmasından ne koruyabilir, ne yapmam gerek, PSU olarak Asus ROG Strix 1000W almam yeterli olur mu?
En ucuz Corsair RM1000x CP-9020201-EU 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM1000x CP-9020201-EU 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 8.091,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!