i9 13900KF ile 4060 Ti darboğaz yapar mı?

Kievdanimarks

Centipat
Merhaba i9 13900KF işlemci almayı düşünüyorum ve ekran kartı olarak da Gigabyte 4060 Ti. Ekran çözünürlüğüm ise 1920X1080. darboğaz yapar mı acaba alınır mı? Görüşlerinizi belirtir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci çok yüksek kalınca veya tam tersi olunca da darboğaz yapıyor demişlerdi bana. Tabii duymuş olduğum bu duyum yanlışsa bir arkadaş düzeltsin lüttfen.

Darboğaz olması için ekran kartının tam gücünü verememesi lazım. Burada durum bu değil. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak bu işlemci çok daha iyi ekran kartlarını besleyecek seviyede.

Darboğaz olması için ekran kartının tam gücünü verememesi lazım. Burada durum bu değil. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak bu işlemci çok daha iyi ekran kartlarını besleyecek seviyede.

Bu durumda sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim alınmalı mı?

Meraktan soruyorum 4060 Ti gibi bir karta niye i9 13900KF takıyorsunuz?

Bu durumda sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim alınmalı mı?
Sorun yok alabilirsiniz. Ancak 4060 Ti için i5-13400 gibi orta seviye işlemciler önerilir. Sizin bileşenlerinizin arasında uçurum olacak.

Meraktan soruyorum 4060 Ti gibi bir karta niye i9 13900KF takıyorsunuz?

Fiyat bakımından tanıdığım birinden uyguna alacağımdan diğer işlemcilerle hemen hemen aynı fiyatta bende bu durumda i9 olarak tercih ettim sizin düşünceniz nedir yanlış bir durum söz konusu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…