i9 13900KF ile 4060 Ti darboğaz yapar mı?

Fiyat bakımından tanıdığım birinden uyguna alacağımdan diğer işlemcilerle hemen hemen aynı fiyatta bende bu durumda i9 olarak tercih ettim sizin düşünceniz nedir yanlış bir durum söz konusu mu?
Gereksiz güçlü bir işlemci o yüzden sordum.
eğer uyguna alıyorsanız alın sıfır almayı düşünüyorsanız düşünmeyin bile.
orta seviye işlemcilerle beslenebilen bir kart o.

Kendi işlemcim i7 6700k olduğundan i9 geçmeyi düşünmüştüm düşürmek değilde ilerki dönemler içinde olarak i9 tercih etmeyi uygun gördüm
anladım hocam, ama önemli olan i7 i9 i5 i3 değil neslidir.
i3 13. nesil i9 9-10. nesil ile kapışıyor.

arkadaşın dediği gibi nasıl soğutacağınıda düşün.

Gereksiz güçlü bir işlemci o yüzden sordum.
eğer uyguna alıyorsanız alın sıfır almayı düşünüyorsanız düşünmeyin bile.
orta seviye işlemcilerle beslenebilen bir kart o.
Yaklaşık 10 ila 15 civarı bir fiyata bırakacağını düşünüyorum piyasa fiyatını göz önünde bulundurduğumda 20 ila daha fazlasına satılmakta ondan biraz üstünde durmak istedim ayrıca sizlere de teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

13900KF'e dünya kadar para vereceksiniz. Adamakıllı beslesin diye düzgün bir anakarta da güzel para vereceksiniz. Soğusun diye soğutucuya da tonla para vereceksiniz.

4060 Ti ile eşlemek için 7800x3D alsanız çok çok daha ekonomik olur. Ömrü olan bir sokete yatırım yapmış olursunuz.

15. Nesil işlemcileri bile alacağınız anakarta takamayacaksınız ki ilerde yükseltme yapasınız.

Yaklaşık 10 ila 15 civarı bir fiyata bırakacağını düşünüyorum piyasa fiyatını göz önünde bulundurduğumda 20 ila daha fazlasına satılmakta ondan biraz üstünde durmak istedim ayrıca sizlere de teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Hocam o fiyata neden sıfır R7 7800x3d tercih etmiyorsunuz?

Kule tipi Freezer 34 eSports DUO adlı ürün gayet iyi soğutur diye tavsiye aldım ne kadar doğru bilemiyorum
Hocam bence r7 7800x3d düşünün çünkü soket konusunda uzun ömürlü olacaktır ve bildiğim kadarıyla alacağınız işlemciden daha güçlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı