i9 13900KF ile 4060 Ti darboğaz yapar mı?

Hocam o fiyata neden sıfır R7 7800x3d tercih etmiyorsunuz?
intel olarak devam etmek istiyorum nedenini bende henüz anlayamadım

Hocam bence r7 7800x3d düşünün çünkü soket konusunda uzun ömürlü olacaktır ve bildiğim kadarıyla alacağınız işlemciden daha güçlü.
Amd konusunda biraz arkadaş biraz da kendi ön yargılarımdan tavsiye etmiyorum intelden devam etmek daha iyi gibi geldi uygun olmaz mı sizce de

intel olarak devam etmek istiyorum nedenini bende henüz anlayamadım

Amd konusunda biraz arkadaş biraz da kendi ön yargılarımdan tavsiye etmiyorum intelden devam etmek daha iyi gibi geldi uygun olmaz mı sizce de
7800x3d kullanıyorum. Tam bir canavar.
IMG_1808.jpeg

Fiyatına baktığımda yaklaşık 2-3 bin TL fark görüyorum sizin tavsiye ettiğiniz daha uyguna geliyor siz böyle söyleyince bende tereddütte kaldım.

Daha yüksek performans ve ileride anakart değiştirmeden işlemci yükseltmesi yapabileceksiniz. i9 13900K'nın çektiği gücün yarısı kadar güç çeker. Daha az ısınması da cabası tabii ki.

Fiyatına baktığımda yaklaşık 2-3 bin TL fark görüyorum sizin tavsiye ettiğiniz daha uyguna geliyor siz böyle söyleyince bende tereddütte kaldım.

Intel'den vazgeçin hocam işlemci konusunda AMD'den daha iyisi yoktur.
7800x3D avantajları olarak; ileride anakart değişmezsiniz, daha az güç harcar, aynı/daha yüksek güç verir.

daha az güç çektiği içinde daha az ısınır.

Daha yüksek performans ve ileride anakart değiştirmeden işlemci yükseltmesi yapabileceksiniz. i9 13900K'nın çektiği gücün yarısı kadar güç çeker. Daha az ısınması da cabası tabii ki.
Bu tavsiyenizi göz önünde bulundurarak muhtemelen sizin dediğiniz işlemciye geçeceğim yardımınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

Intel'den vazgeçin hocam işlemci konusunda AMD'den daha iyisi yoktur.
7800x3D avantajları olarak; ileride anakart değişmezsiniz, daha az güç harcar, aynı/daha yüksek güç verir.

daha az güç çektiği içinde daha az ısınır.
Öyle gözüküyor hocam intele elveda edecek gibi görünüyorum teşekkür ediyorum sizlere de bilgilendirme ve yardımınız için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı