i9 13900KF & RTX3090 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Ömer Gülçin

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://we.tl/t-KVoH7BABbr
RAM
Kingston DDR5 (2x16GB)
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 PRO 1TB - samsung 870 evo 500gb
Ekran kartı
Gigabyte RTX 3090 vision
Anakart
ASUS ROG STRIX B760F
İşlemci
Intel Core i9 13900KF -
Uzun süredir kullandığım bilgisayarım mavi ekran hatası verdi ve sistem çöktü, post ekranından sonra saf ye giremedi.
Ben de yeniden kurulum yaptım ama kurulum yaparken bile mavi ekran hatası veriyor.
Bir şekilde kurdum sistem dosyaları yüklendi ayarlar ayarları kısmına geldiğinde yine aynı şekilde mavi ekran verdi, yani ne yaparsam yapayım mavi ekran hatası alıyorum, ne yapabilirim sizce?
  • İşlemci termal macun değişti.
  • RAM bellekler söküldü, takıldı, test edildi.
  • SSD'ler çıkarıldı kontrol edildi.
  • Ekran kartı çıkarıldı kontrol edildi.
Bunların hepsini yaptım ama bir türlü sonuca varamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir kullandığım bilgisayarım mavi ekran hatası verdi ve sistem çöktü, post ekranından sonra saf ye giremedi.
Ben de yeniden kurulum yaptım ama kurulum yaparken bile mavi ekran hatası veriyor.
Bir şekilde kurdum sistem dosyaları yüklendi ayarlar ayarları kısmına geldiğinde yine aynı şekilde mavi ekran verdi, yani ne yaparsam yapayım mavi ekran hatası alıyorum, ne yapabilirim sizce?

Minidump dosyanızı paylaşın.

Hocam minidump dosyanızı paylaşabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_5221.jpeg
    IMG_5221.jpeg
    116,9 KB · Görüntüleme: 34
Bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası veriyordu, sonrasında sistem çöktü yenden sistem kurdum. Mavi ekran hatası devam ediyor 02.08.2024 tarihinde sistem kurdum, sonrasında birkaç kere daha mavi ekran hatası aldım minidump dosyaları paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası veriyordu, sonrasında sistem çöktü yenden sistem kurdum. Mavi ekran hatası devam ediyor 02.08.2024 tarihinde sistem kurdum, sonrasında birkaç kere daha mavi ekran hatası aldım minidump dosyaları paylaştım.

USB sürücünüzü güncelleyin

Diskinizi denetleyin.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın geri kurun.

Intel sürücülerinizi güncelleyin.

Eğer ki laptop için harici bir monitör kullanıyorsanız laptopunuzun kendi ekranından oynayın.

DDU ile ekran kartı sürücünü kaldır.

Bluetooth sürücünü kaldır, geri kur. Ekran kartın da sorun var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı