Sistemi ocak ayında topladım. İlk 1 ay herhangi bir problem yaşamadım, sonrasında aşağıda DUMPS dosyalarını paylaştığım mavi ekran ve oyundan atma sorunları oldu. Sakarya'da ikamet ediyorum 2-3 bilgisayar tamiri yapan dükkana götürdüm fakat çözüm bulunamadı. DUMPS dosyalarını incelememe yardımcı olur musunuz?
Ustam benim işlemci geldi ve bütün sorunlarım çözüldü bende bir daha foruma girmedim çok yorulmuştum. Yenisini göndersinler bendeki sorunların aynısı varsa çözülecektir. @UzRie
Anladım sistemi bir abimin evinde deneyeceğiz bu hafta sonuçları buradan da paylaşırım.
Sizce PSU veya Anakart arızalımı yoksa sisteme uyumsuz mu ?
Konunun başında belirttiğim gibi sistem ilk 1 ay sorunsuz çalıştı.
Arkadaşımın evinde yaptığım testten sonra işlemcinin arıza olduğunu tespit ettik. Ondaki işlemciyi benim sisteme taktığımızda sorunların hepsi ortadan kalktı bendeki işlemciyi arkadaşımın sistemine taktığımızda ise bütün sorunlarım o bilgisayara geçti. İşlemciyi garantiye yolladım yenisini göndermelerini bekliyorum. Yardımların için çok teşekkür ederim. @
Kardeşim aldığın hatanın aynısı bendede mevcut sistemi toplayalı 5 ay oldu 5 aydır hatayı arıyorum ve en son intel ile iletişime geçtim ve işlemciyi geri istediler yenisini göndermek için artık okadar ümidim kalmadı ki umarım sorun işlemcidedir çünkü hep he şimdi buldum hatayı dediğim zamanlar bile hep tam tersi çıktı ümidim kalmadı artık
@zilunath kardeşim bu arada senin işlemci daha gelmedi mi kaç ay olmuş
Ustam benim işlemci geldi ve bütün sorunlarım çözüldü bende bir daha foruma girmedim çok yorulmuştum. Yenisini göndersinler bendeki sorunların aynısı varsa çözülecektir. @UzRie
"Kardeşim" ben işlemciyi teknobiyotik üzerinden aldım ve garantiye kendilerine gönderdim. İlk gönderdiğimde işlemciniz de problem yok dediler bende yanıldıklarını ve tekrar test etmeleri gerektiğini işi yokuşa sürerlerse de hakkımı yasal yollarla arayacağımı bildirdim hatalarını fark ettiler. Tekrar gönderdiğim de işlemciyi sıfırıyla değiştirdiler ve tarafıma gönderdiler. @UzRie
@zilunath merhaba, hala G933 kullanıyor musun Windows için hangi Hz ayarını kullanıyorsunuz ve G HUB için, problemlerim var kulaklık ile ilgili ve çok kullanan bulamadığım için size sormak istedim.