BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #11 klaiuss dedi: Tamamdır hocam tekrardan çok teşekkürler. HDD ile ilgili önerebileceğiniz net bi model var mı ve SSD ile ilgili de sorumu cevaplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... SSD'ye cevap vermiştim hocam. Tekrar KC3000 alabilirsin.
klaiuss dedi: Tamamdır hocam tekrardan çok teşekkürler. HDD ile ilgili önerebileceğiniz net bi model var mı ve SSD ile ilgili de sorumu cevaplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... SSD'ye cevap vermiştim hocam. Tekrar KC3000 alabilirsin.
K klaiuss Femtopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #12 BerkayZ87 dedi: SSD'ye cevap vermiştim hocam. Tekrar KC3000 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler sağ olun
BerkayZ87 dedi: SSD'ye cevap vermiştim hocam. Tekrar KC3000 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler sağ olun
Waisman Megapat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 275 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #13 İyi günlerde kullanın. Ekran kartı marka ve modelini yazabilir misiniz? Teşekkür ederim.
K klaiuss Femtopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #14 Waisman dedi: İyi günlerde kullanın. Ekran kartı marka ve modelini yazabilir misiniz? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Asus rog rtx 4090. @BerkayZ87 hocam selamlar, bu sisteme yakışacak hem grafik tasarım hem de oyun için güzel bir monitör önerir misiniz? Tercihim 240hz+ bir model olması. Bütçe sınırı yok. Son düzenleme: 15 Aralık 2022
Waisman dedi: İyi günlerde kullanın. Ekran kartı marka ve modelini yazabilir misiniz? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Asus rog rtx 4090. @BerkayZ87 hocam selamlar, bu sisteme yakışacak hem grafik tasarım hem de oyun için güzel bir monitör önerir misiniz? Tercihim 240hz+ bir model olması. Bütçe sınırı yok.