i9-14900K alınır mı?

gucerege

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Şu an i5-12400F işlemcisi kullanıyorum MSI Pro 660M anakart kullanıyorum. İnternette anakartın i9-14900K desteklediği yazıyor. 21 bine bu işlemci alınır mı? O fiyattan daha uyguna neredeyse i9-14900K performansı verecek AMD işlemci diyenler var? AMD alırsam anakartta almam gerekecek. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam yaptığın işe göre değişir de bence pahalı. Gerek yok.

Oyun odaklı ise hiç gerek yok. Render gibi/veya işlemci kullanımı isteyen işler için farkını görürsünüz.

Hocam yaptığın işe göre değişir de bence pahalı. Gerek yok.

Yani render yapıyorum ama büyük projeler için değil uzun ömürlü olmasını istiyorum. Hem oyun hem genel kullanımda iyi performans vermesini istiyorum.

Oyun odaklı ise hiç gerek yok. Render gibi/veya işlemci kullanımı isteyen işler için farkını görürsünüz.

Yani genelde oyun oynuyorum arada render yapıyorum ama büyük projeler için değil uzun ömürlü olmasını istiyorum. Hem oyun hem genel kullanımda iyi performans vermesini istiyorum.

Yani render yapıyorum ama büyük projeler için değil uzun ömürlü olmasını istiyorum. Hem oyun hem genel kullanımda iyi performans vermesini istiyorum.

Yani genelde oyun oynuyorum arada render yapıyorum ama büyük projeler için değil uzun ömürlü olmasını istiyorum. Hem oyun hem genel kullanımda iyi performans vermesini istiyorum.

O zaman AMD tarafına yönelin çok büyük renderlar falan yapmayacaksınız.

Şu an o 14900k ile 7800x3D fiyatı aynı. Intel almak daha mantıklı olmaz mı anakarta ekstra para vermeyeceğim.
Aynı değil fiyatı, render da yapacaksan bunlardan birini tercih et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı