Şu an i5-12400F işlemcisi kullanıyorum MSI Pro 660M anakart kullanıyorum. İnternette anakartın i9-14900K desteklediği yazıyor. 21 bine bu işlemci alınır mı? O fiyattan daha uyguna neredeyse i9-14900K performansı verecek AMD işlemci diyenler var? AMD alırsam anakartta almam gerekecek. Yorumlarınızı bekliyorum.
Yani genelde oyun oynuyorum arada render yapıyorum ama büyük projeler için değil uzun ömürlü olmasını istiyorum. Hem oyun hem genel kullanımda iyi performans vermesini istiyorum.
Yani render yapıyorum ama büyük projeler için değil uzun ömürlü olmasını istiyorum. Hem oyun hem genel kullanımda iyi performans vermesini istiyorum.
Yani genelde oyun oynuyorum arada render yapıyorum ama büyük projeler için değil uzun ömürlü olmasını istiyorum. Hem oyun hem genel kullanımda iyi performans vermesini istiyorum.
En ucuz AMD Ryzen 9 7900X3D On İki Çekirdek 4.4 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7900X3D On İki Çekirdek 4.4 GHz İşlemci özelliklerini incele, 16.485,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 19.815,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!