Aşağıda ki sistemi alacağım, öneri +/- söylerseniz sevinirim. Sistem uzmanları bilgi verirse sevinirim.
Kararsız kaldığım noktalar özellikle SSD için oldu. Anakartım Gen 5 SSD desteklemediği için Samsung 990 2TB seçtim. Aslında anakart Gen 5 destekleseydi Crucial T700 PCI-e Gen 5 1 TB alacaktım.
Hocam çok güzel bir bilgisayar ancak kasayı neden önü mesh bir kasa tercih etmediniz bence hava akışı yönünden daha iyi olurdu yine de kendiniz bilirsiniz tabii onun dışında bir falsosu görünmüyor.
Ayrıca Crucial markasını zaten almayın Samsung bu işin en iyisi şu anda
Ayrıca kasanın ROG sertifakası olacağına daha üst modeli olan dynamic EVO seçerseniz daha iyi olur
EVO'nun farkı aksesuar takılıyor olması, yani istersen önünü mesh yapabilirsin, dynamic EVO kullanıcısıyım bende
Önerin nedir dostum , açıkçası youtube da biraz inceledim . Kasa havalandırmas fena görünmüyor ancak daha iyi önerin varsa bu fiyat aralığında tercih ederim. 4090 ekran kartı büyük olduğu için her kasaya da uymuyor
Önerin nedir dostum, açıkçası YouTube'da biraz inceledim. Kasa havalandırmas fena görünmüyor ancak daha iyi önerin varsa bu fiyat aralığında tercih ederim. 4090 ekran kartı büyük olduğu için her kasaya da uymuyor
Yanlış bilgi. SSD gen4 destekli, anakartda SSD için gen4 destekli. DDR5 ile karıştırıyor olabilirsin.
Önerin nedir dostum, açıkçası YouTube'da biraz inceledim. Kasa havalandırmas fena görünmüyor ancak daha iyi önerin varsa bu fiyat aralığında tercih ederim. 4090 ekran kartı büyük olduğu için her kasaya da uymuyor
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.921,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu kasaları öneririm. Ekstra fana para vermemiş olursunuz hem de ekran kartı boyutlarını karşılıyor. Lian Li lancool 3'te fan sayısı 1 adet egzoz fan olarak belirtilmiş isterseniz onu boş verin ama Cooler Master F/P gibi geldi bana.
RTX 4090 alıyorsanız 12VHPWR çıkışı olan ATX 3.0 bir model tercih etmek doğru olur. Baktığınız modelin fiyatı hem berbat ötesi, hem de 12VHPWR çıkışı mevcut değil. Düpedüz kazık. 4090'ı çalıştırmak için native olarak 12VHPWR çıkışı kullanmanız gerekecek. Şu modeli alın:
RTX 4090 alıyorsanız 12VHPWR çıkışı olan ATX 3.0 bir model tercih etmek doğru olur. Baktığınız modelin fiyatı hem berbat ötesi, hem de 12VHPWR çıkışı mevcut değil. Düpedüz kazık. 4090'ı çalıştırmak için native olarak 12VHPWR çıkışı kullanmanız gerekecek. Şu modeli alın:
Bu güzel bilgilendirme için teşekkürler. Peki bunun için bir üst segment marka önerebilir misin ? Biraz daha bilinir marka olabilirse şahane olur maksimum 10k.
MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY
Bu güzel bilgilendirme için teşekkürler. Peki bunun için bir üst segment marka önerebilir misin ? Biraz daha bilinir marka olabilirse şahane olur maksimum 10k.
MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY
Rica ederim. Bu model de olur ama fiyatı aşırı pahalı. Hydro G Pro ile performansları hemen hemen aynı, denk ürünler. FSP zaten ülkemizde ve global pazarda ünlü, kaliteli ürünler üreten bir marka. Güç kaynaklarını da tamamen kendisi üretir.
Günün sonunda içiniz A1000G ile rahat edecekse onu alın. Kaliteli bir model en azından.