85K'ya kadar çıkabilirimO sistem alınmaz. Bütçe nedir?
Stok sıkıntısından bazı doğru parçaları bir araya getiremedim. Daha düşük bir işlemciyle arasında fiyat farkı azdı bunu koyayım bari dedim, belki ileride ekran kartını upgrade yapabilmeye olanak sağlar. Farklı fikirlerinize açığımBu ekran kartı için bu işlemci abartı olur. 2020 yılında i9 9900K'yı ve GTX 1060 ile kullananlar gibi.
Kullanım amacımız nedir? Oyun mu? Yoksa edit, render işleri için mi?85K'ya kadar çıkabilirim
Stok sıkıntısından bazı doğru parçaları bir araya getiremedim. Daha düşük bir işlemciyle arasında fiyat farkı azdı bunu koyayım bari dedim, belki ileride ekran kartını upgrade yapabilmeye olanak sağlar. Farklı fikirlerinize açığım
Evden çalışıyorum. İş programları, çok fazla sekmeli tarayıcı, adobe programları hepsinin aynı anda açık olmasının gerektiği zamanlar oluyor burada üzmemesi lazım. Bunun yanında oyun da oynayacağım tabi ama hani gün boyunca oyundan kalkmayan hepsini hatim eden bir model değil ortaya karışık.Kullanım amacımız nedir? Oyun mu? Yoksa edit, render işleri için mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.