i9 14900KS ve RTX 4080 Super'li hazır sistem alınır mı?

Atakan.G

Centipat
Katılım
13 Şubat 2024
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi RAM'leri XPG yaparak almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz fiyat ve donanımlar nasıl?

Bütçe sorun değilse anakartı M olmayan bir modelle değiştirmek daha mantıklı geldi bana.
 
Bütçe sorun değilse anakartı m olmayan bir modelle değiştirmek daha mantıklı geldi bana.

M olan modeli ile aldım. Extra olarak 2TB SSD daha ekledim. M olmayan modeli alsaydım ne gibi artıları olurdu m olmayan modeller arasında çok fiyat farkı vardı bir de beyaz kasa ile daha uyumlu duruyordu m olan kart :)
 
Overclock potansiyeli daha fazla olurdu. Ama SSD eklemen de mantıklı.
Ya orası öyle de 14900ks işlemci zaten çok ısınıyor standart hali ile 360mm sıvı soğutucu bile yetmiyor undervoltaj yaptım işlemciye anca soğuyor performansı tatmin ediyor OC düşünmüyorum en mantıklısı yaptığım gibi oldu her halde benim için.
 
Ya orası öyle de 14900KS işlemci zaten çok ısınıyor standart hali ile 360mm sıvı soğutucu bile yetmiyor undervoltaj yaptım işlemciye anca soğuyor performansı tatmin ediyor OC düşünmüyorum en mantıklısı yaptığım gibi oldu her halde benim için.

Sisteminiz çok iyi güle güle kulanın.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı