i9 7920X ve RTX 2080 Ti sistem ile yayın yapılır mı?

pyroxerlol

Centipat
Arkadaşlar bu bilgisayar ile iyi yayın yapabilir miyim evde fiber var 12 ping alıyorum iyi mi sizce?
Kasa: Cooler Master cosmos C700P.
İşlemci: Intel Core i9 7920X 2.90GHz (12 cores)
Soğutucu: Thermaltake floe riing RGB 360 TT Premium Edition.
Anakart: Gigabyte Aorus Gaming 9 LGA2066 X299.
RAM: Kingston HyperX Fury 64 GB 2400MHz DDR4.
Ekran kartı: ASUS RTX 2080 Ti Turbo nvlınk.
SSD: Samsung M.2 960 Pro 512 GB.
SSD: Samsung M.2 970 Evo 2TB.
PSU: Super flower leadex Platinum 2000W.
Monitor: ASUS PG279Q 2560X1440 240 Hz IPS 1ms.
Mouse: Razer DeathAdder Elite.
Klavye: Razer BlackWidow Elite.
Kulaklık: Razer Kraken Green.
Kamera: Logitech brio 4K streamer camera.

Bu sistemle siz yayın yapamayacaksınız da kim yapacak? Upload değeriniz kaç?

İnternetin hakkında net bilgi paylaşmamıssın ki. Ama bu bilgisayar çok rahat aaa oyunları bile Ultra grafikte yayın yaptırır, internetinde bir sıkıntı yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
O mause ve klavyeyi yazmasan yapamazsın derdim ama bu haliyle mümkün. Şaka bir yana, yapabileceğini biliyorsun zaten büyük ihtimalle. Yaşın yazdığı gibiyse pek genç, böyle şeylerin önemi olmadığını öğrenmek için hala vaktin var.

Açıkca belırtmek gerekırse ekran kartından ziyade işlemcini yükseltmelisın. Yayın yapacagın sistemin işlemci üzerinden olacağını varsayıyorum ki. Türkiye'de dropsuz ve 60 FPS en az 720p yayın yapabılmen ıcın gereklı upload 4 mbsdır. Eger ekran kartından yayın yapacağım dersen aynı kalıteyı daha yuksek vermek ısteyecektır ve 4 MBS de sorun yaşayabılırsın. Genel verimli yayın seçeneği her zaman islemcidir. Bence internet durumunu çözmeden sistem toplama o sistemle başbaşa bakışırsınız sadece. Benim sistemim RTX2070 ve ryzn 9 3900 X ben memnunum istesem TV yayını bıle açarım İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım bu sistem ile win/7 kullanmıyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…