i9 9900K GTX 1660Ti oyunlarda ghosting benzeri grafik hatası

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6700xt
Ryzen 5 5600
3x8 Corsair Vengeance RGB Pro
Gigabyte B550 Gaming X V2
Zalman N5 MF
Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba
1TB Kioxia Exceria G2
250GB Samsung 870 Evo
2x 1TB WD10EZEX
Meslek
theeroticbarber çalışanı
1 haftadır bu anlatmakta zorlandığım garip sorunla karşı karşıyayım. Oyunlarda Ghosting'in çok yüksek seviyelere çıkmış hali gibi bir şey oluyor, kamerayı falan çevirdiğimde gölge bırakıyor arkada çok değişik bir şey nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor.

Video da bıraktım ama pek anlaşılmıyor.

Streamable Video

Sistem:
  • GTX 1660 Ti
  • i9 9900K
  • 4x8 Corsair Vengeance RGB Pro RAM
  • ASUS TUF Z390 Pro Gaming

Windows 11 kullanıyorum. Bu sorun Windows 11'e geçtikten kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Selam, Motion Blur var ise kapatarak deneyin. Monitörde Freesync yada Gsync var ise onları da kapatarak deneyin. Kabloları ve monitör şuan kaç Hz de çalışıyor bunları kontrol edin.

Son olarak Google'dan Monitör Ufo Test yazıp aratın ve siteye girip gerekli testleri sağlayın. Sorunun neyden kaynaklandığını daha net tespit edersiniz.

1 haftadır bu anlatmakta zorlandığım garip sorunla karşı karşıyayım. Oyunlarda Ghosting'in çok yüksek seviyelere çıkmış hali gibi bir şey oluyor, kamerayı falan çevirdiğimde gölge bırakıyor arkada çok değişik bir şey nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor.

Video da bıraktım ama pek anlaşılmıyor.

Streamable Video

Sistem:
  • GTX 1660 Ti
  • i9 9900K
  • 4x8 Corsair Vengeance RGB Pro RAM
  • ASUS TUF Z390 Pro Gaming

Windows 11 kullanıyorum. Bu sorun Windows 11'e geçtikten kısa bir süre sonra ortaya çıktı.
Dostum Win10 kullanıyorum. Aynı grafik kartına sahibiz ve aynı sorunu Ranch Simulatoı'de yaşıyorum. Bugünde Ets2 ye girdiğimde direksiyon tırtıklıydı. Bu sorunlardan anlayan varsa çok iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı