i9 9900K işlemci 90 derece oluyor

Benim de 85 derece oluyor bro Bilgisayarcı bişey olmaz diyor. Bu şekilde kullanıyom. İşlemci Ryzen 3600x

Doğru sürdüğünüzden eminseniz termal macunla alakalı değildir sorun.
Benim de 85 derece oluyor bro Bilgisayarcı bişey olmaz diyor. Bu şekilde kullanıyom. İşlemci Ryzen 3600x
90 dereceyi geçmediği sürece bir şey olmaz. Yük altındaki değerleri mi bu arada?

Benim sadece virüs taramasında böyle oldu.

90 dereceyi geçmediği sürece bir şey olmaz. Yük altındaki değerleri mi bu arada?
Yok zaten nasıl yanlış sürülebilir ki? Fakat ilk defa bir bilgisayarım bu kadar sıcak oldu. Sebebi nedir bunun peşindeyim.

Aynen yük altında güçlü oyunları oynarken. BF5 gibi. Fakat Boost kapalı Boost açsam yanar galiba

Aynen yük altında güçlü oyunları oynarken. BF5 gibi. Fakat Boost kapalı Boost açsam yanar galiba
Soğutması yetersiz geliyor olabilir. Kasanızın hava akışının iyi olduğundan emin olun. İsterseniz bununla ilgili konu açabilirsiniz.

Boştaki sıcaklıklar normal sayılabilir. Yük altında da eğer 85 civarında sabit kalıyorsa sorun yok. Ancak yine de pompa bloğunun montajını kontrol etmeni öneririm.

Soğutması yetersiz geliyor olabilir. Kasanızın hava akışının iyi olduğundan emin olun. İsterseniz bununla ilgili konu açabilirsiniz.
Çok ses yapıyor diye stok soğutucunun devrini düşürmüştüm. 3500 rpm kafa patlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…