O overDrive__ Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 534 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Ağustos 2021 #41 Miner amaçlı kötü yazılım olma ihtimali yüksek gibi görünüyor
BRVWARRİOR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #42 Özgür Adam dedi: İşlemci sıcaklıktan mı kilit bloğunun rengimi değişmiş ben mi yanlış görüyorum? Genişletmek için tıkla... Isıdan dolayı etkilenmiş.
Özgür Adam dedi: İşlemci sıcaklıktan mı kilit bloğunun rengimi değişmiş ben mi yanlış görüyorum? Genişletmek için tıkla... Isıdan dolayı etkilenmiş.
L LinkyDeepy Yoctopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #43 Özgür Adam dedi: İşlemci sıcaklıktan mı kilit bloğunun rengimi değişmiş ben mi yanlış görüyorum? Genişletmek için tıkla... Evet öyle olmuş ve hala şoktayım. Nasıl böyle bir şey oldu? overDrive__ dedi: Miner amaçlı kötü yazılım olma ihtimali yüksek gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... Herhangi bir virüs yok. BRVWARRİOR dedi: Isıdan dolayı etkilenmiş. Genişletmek için tıkla... Fakat 80-90 derece sıcaklıklar böyle bir anakarta bu denli etki eder mi?
Özgür Adam dedi: İşlemci sıcaklıktan mı kilit bloğunun rengimi değişmiş ben mi yanlış görüyorum? Genişletmek için tıkla... Evet öyle olmuş ve hala şoktayım. Nasıl böyle bir şey oldu? overDrive__ dedi: Miner amaçlı kötü yazılım olma ihtimali yüksek gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... Herhangi bir virüs yok. BRVWARRİOR dedi: Isıdan dolayı etkilenmiş. Genişletmek için tıkla... Fakat 80-90 derece sıcaklıklar böyle bir anakarta bu denli etki eder mi?
BRVWARRİOR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #44 LinkyDeepy dedi: Evet öyle olmuş ve hala şoktayım. Nasıl böyle bir şey oldu? Herhangi bir virüs yok. Fakat 80-90 derece sıcaklıklar böyle bir anakarta bu denli etki eder mi? Genişletmek için tıkla... 90'nın üstüne çıkmış 90'nın üstünde sıkıntılar olabiliyor i5 8250U laptopum 90-100 arası çalışıyor ve üstünde çatlaklar oluştu laptopun.
LinkyDeepy dedi: Evet öyle olmuş ve hala şoktayım. Nasıl böyle bir şey oldu? Herhangi bir virüs yok. Fakat 80-90 derece sıcaklıklar böyle bir anakarta bu denli etki eder mi? Genişletmek için tıkla... 90'nın üstüne çıkmış 90'nın üstünde sıkıntılar olabiliyor i5 8250U laptopum 90-100 arası çalışıyor ve üstünde çatlaklar oluştu laptopun.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #45 Hocam dediğim gibi sorunun kaynağı termal macundan kaynaklanıyormuş. Termal macunu yenileyin.
BRVWARRİOR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #46 Kaliteli bir macun ile değişin eski macunu.
Mete kürkçü Yoctopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #47 LinkyDeepy dedi: İşlemci: i9 9900K. Kasa: TUF Gaming GT 501. Soğutma: Corsair H150i Pro 360mm. Güç kaynağı: Corsair tx 750M Gold. SSD: Corsair 960GB NVMe M.2 SSD MP510. Anakart: Z390 Aorus Master. RAM: G.Skill DDR4 3600MHz CL16. Genişletmek için tıkla... Bence driver güncellemelerine bak varsa güncelle yoksa bence de bir virus taraması yap en son çare format.
LinkyDeepy dedi: İşlemci: i9 9900K. Kasa: TUF Gaming GT 501. Soğutma: Corsair H150i Pro 360mm. Güç kaynağı: Corsair tx 750M Gold. SSD: Corsair 960GB NVMe M.2 SSD MP510. Anakart: Z390 Aorus Master. RAM: G.Skill DDR4 3600MHz CL16. Genişletmek için tıkla... Bence driver güncellemelerine bak varsa güncelle yoksa bence de bir virus taraması yap en son çare format.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 6 Ağustos 2021 #48 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaliteli bir termal macun sürün artı olarak doğru sürdüğünüze emin olun yoksa daha da sıcak olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaliteli bir termal macun sürün artı olarak doğru sürdüğünüze emin olun yoksa daha da sıcak olabilir.
L LinkyDeepy Yoctopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #49 Mete kürkçü dedi: Bence driver güncellemelerine bak varsa güncelle yoksa bence de bir virus taraması yap en son çare format. Genişletmek için tıkla... Hepsi son sürüm güncel. Acaba işlemci mi bozuk? Nasıl tespit edebilirim bunu? Lee Everett dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaliteli bir termal macun sürün artı olarak doğru sürdüğünüze emin olun yoksa daha da sıcak olabilir. Genişletmek için tıkla... Macun ile ilgili bir sorun yok arkadaşlar. Lütfen artık tekrar tekrar yazmayın. Videoda görünen en iyi değerler hangi sürüm şekli ile alınıyorsa zaten macun o şekilde sürülü fotoğrafları inceler misiniz rica etsem?
Mete kürkçü dedi: Bence driver güncellemelerine bak varsa güncelle yoksa bence de bir virus taraması yap en son çare format. Genişletmek için tıkla... Hepsi son sürüm güncel. Acaba işlemci mi bozuk? Nasıl tespit edebilirim bunu? Lee Everett dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaliteli bir termal macun sürün artı olarak doğru sürdüğünüze emin olun yoksa daha da sıcak olabilir. Genişletmek için tıkla... Macun ile ilgili bir sorun yok arkadaşlar. Lütfen artık tekrar tekrar yazmayın. Videoda görünen en iyi değerler hangi sürüm şekli ile alınıyorsa zaten macun o şekilde sürülü fotoğrafları inceler misiniz rica etsem?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 6 Ağustos 2021 #50 Kasanın yan kapağını açıp test eder misin? Sonuçlara etkisi olmazsa, mümkünse farklı soğutucu ile denemeni öneririm.
Kasanın yan kapağını açıp test eder misin? Sonuçlara etkisi olmazsa, mümkünse farklı soğutucu ile denemeni öneririm.