i9-9900K sistem açılmıyor

nzmuldg

Femtopat
Daha fazla  
Bugün Sinerji Bilgisayar'dan bilgisayar topladım, her şeyi taktım ama PC start vermiyor. Ekran kartını cıkartıyorum, veriyor takınca vermiyor. Anakartta CPU Power 1 ve CPU Power 2 var, CPU Power 1'e normal kablosunu takıyorum. 6 pinli 2'de iste 4 pin var. Oraya bir şey takmam gerekiyor mu? Ondan mı acmıyor ekran kartını takınca? Bilgi verirseniz sevinirim.

Parçaları fotoğrafta paylasıyorum.

Dosya Ekleri

• C5FFFC02-9AD8-43E0-920F-C0F74C10246C.png
    C5FFFC02-9AD8-43E0-920F-C0F74C10246C.png
    88,8 KB · Görüntüleme: 65
Bugün Sinerji Bilgisayar'dan bilgisayar topladım, her şeyi taktım ama PC start vermiyor. Ekran kartını cıkartıyorum, veriyor takınca vermiyor. Anakartta CPU Power 1 ve CPU Power 2 var, CPU Power 1'e normal kablosunu takıyorum. 6 pinli 2'de iste 4 pin var. Oraya bir şey takmam gerekiyor mu? Ondan mı acmıyor ekran kartını takınca? Bilgi verirseniz sevinirim.

Parçaları fotoğrafta paylasıyorum.
CPU kablolarını CPU kısmına PCI-E kısmına ise PCI-E kablolarını takın kabloları birbiriyle karıştırmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00