Sinirlenmekte özgürler. Ben fanboy değilim. Aynı performansı hangisinde daha ucuza bulursam onu alırım.
Bu biraz ağır olduBizde sizin gibi düşünüyoruz ve bu sebeple 3 senedir AMD işlemci tercih ediyoruz.
Çözmeleri gereken en önemli sorunlar:Bu biraz ağır olduBir yanda 2666MHz Intel 11400 diğer yanda 4000MHz R5 5600. Hayali bile komik, umarım Intel bir şeyler yapar yoksa forumda Intelci arkadaşlarla işimiz var demektir.
Soğutucu kısmını unutalım bence.Çözmeleri gereken en önemli sorunlar:
K serisi ürünlere AMD gibi güçlü soğutucular koymaları.
Stok soğutucularını yenilemeleri.
RAM frekans hızlarını yükseltmeleri.
Çözmeleri gereken en önemli sorunlar:
K serisi ürünlere AMD gibi güçlü soğutucular koymaları
Stok soğutucularını yenilemeleri
RAM frekans hızlarını yükseltmeleri
Katılıyorum, AMD'nin X versiyonlarındaki soğutucular bana göre yetersiz. Hatta kimi sistemde R5 2600 + stok soğutucu ile Undervolt yapmak zorunda kalanlar vardı.Soğutucu kısmını unutalım bence.
Unutalım, 300 dolar verdiğimiz üründe iğrenç renkli kablolar ve dandik bir plastik kullanmaya devam edelim. 4000 ₺ verip işlemci alalım birde yetmiyor gibi 1000 ₺ soğutucuya verelim.Soğutucu kısmını unutalım bence.
16.000Toplam bütçeniz nedir?
Kötü bir sistem olmuş.
Tasarım konusunda tabii ki haklısınız.Unutalım, 300 dolar verdiğimiz üründe iğrenç renkli kablolar ve dandik bir plastik kullanmaya devam edelim. 4000 ₺ verip işlemci alalım birde yetmiyor gibi 1000 ₺ soğutucuya verelim.
Gigabyte ekran kartlarında ısınma sorunu var demek doğru değil. Gigabyte'ın 1650S, 1660S ve RTX 2060'ın Windforce modellerinde ısınma ve coil whine sorunu görülüyordu, o kadar.Kasa berbat. Gigabyte erkan kartlarında da ısınma sorunu olduğu söyleniyor.