İ9 9900K ve 2080 Ti için RAM ve PSU tavsiyesi

Bu güzel parçalara sağlam bir PSU almanızı öneririm. Benim kendimce önerim aşağıda ki gibidir. saygılar.

ram;
monitör;
psu;
soğutucu;

Ben Ryzen 9 3950x ve RTX 2080 Ti için RAM olarak GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 aldım. Monitör Gigabyte Aorus FI27Q-P alacağım. PSU olarak Corsair HX850i sipariş verdim.

Rm 850x'de güzel ve kaliteli bir psu'dur size yeter, üzmez. Ancak yerinizde olsam neredeyse aynı fiyata hem platinium tasarruf sertifikalı hem 1200w olması hem de Cooler Master markasının en kaliteli psu modeli olan bu modeli tercih ederdim.
Corsair'in sunmuş olduğu güvenlik önlemlerini bilmiyorum ancak geçenlerde bir moderatörün bir konunun altında Cooler Master Vanguard psu'nun bir ton güvenlik önleminden bahsediyor ve övüyordu.

İlginize teşekkür ederim. Sistemi topladım ve kurdum. Ram olarak Trident Z 3600 2x16 Gb, Psu olarak RM1000X, sıvı soğutma olarak Corsair H100İ kullandım. Sistem gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Önümüzdeki günlerde bir M2 SSD eklersem tadından yenmeyecek. Sistem toplayan ya da parçalarla ilgili soru işareti olanlara belki faydası olur tecrübem. Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı