i9-9900K ve 5 Mbps upload ile OBS drop sorunu

Merhaba iyi forumlar. Ben normal OBS üzerinden yayın yaparken sürekli bir drop uyarısı veriyor ve yayınlarım donarak ilerliyor. Streamlabs OBS'de denediğim zaman sürekli olmuyor ama ara sıra drop yiyorum bunu düzeltmemde yardımcı olabilecek var mı acaba?

i9-9900K işlemcim var ve 5 Mbps uploadım var. Yayına 3000 bitrate veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
OBS kodlayıcı ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Hangi oyun sırasında drop giriyor?

Kodlayıcı ayarı girmedim oyun girmeme gerek kalmadan yine drop yiyorum 2 gündür bir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama ara ara drop yiyorum

Obs sana otomatik bir ayar atiyor sen girmesende onu istemistir ustte yazan arkadasimiz , wifi ile baglaniyorsan bu bile etken olabilir, görünüm>istatistikler burayi ac ve eger isleme gecikmesi nedeniyle kacan kare var ise gpu , kodlama gecimesi nedeniyle ise cpu yuzunden drop ihtimalin var. Cikis ayarlarından cpu on kullanim ayarini veryfast ve profili high yapıp ve anahtar kare araligini 2 yapip (gelismis ayarlardan islem onceligi normal ustu deniyebilirsin ayrica) 3000bitrate 720p yayin denermisin birde

Dediğiniz gibi yaptım 3000 bitrate de yine drop yemeye başladım hatta 2500 de bile ara ara yiyorum

İşlemci yazmışsınız ancak ekran kartı modelinizi de yazar mısınız rica etsem?

Onemli olan istatistikler neden sikinti yasadigini gösterebilir cunku orasi tavsiyeleri goz ardi ediceksen neden yardimci olmamizi istiyorsun pek bir sikinti olcagini sanmiyorum demissin ama sikinti var demekki.
İstatistikleri kontrol etmedim maalesef ama pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o konuda önemli olan drop uyarısı diye biliyorum

Asus rog strix 2080

Onemli olan istatistikler neden sikinti yasadigini gösterebilir cunku orasi tavsiyeleri goz ardi ediceksen neden yardimci olmamizi istiyorsun pek bir sikinti olcagini sanmiyorum demissin ama sikinti var demekki.
İstatistikleri açtığım da tekrar yayın denedim ve arada drop oluyordu 2500 bitrate de 3000 yaptığım zaman saniyelik drop yiyorum işleme gecikmesi nedeniyle kaçan kareler kısmında artış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…