2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 2 Mayıs 2019 #11 İşleme gecikmesi nedeniyle kaçan kare oluyorsa, ayarlardan oyun modunu kapat.
M MuhTal Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 71 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gamer 7 Nisan 2020 #12 Yunusemre UzayliSapik dedi: Kodlayıcı ayarı girmedim oyun girmeme gerek kalmadan yine drop yiyorum 2 gündür bir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama ara ara drop yiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi hocam bende de oluyor çünkü.
Yunusemre UzayliSapik dedi: Kodlayıcı ayarı girmedim oyun girmeme gerek kalmadan yine drop yiyorum 2 gündür bir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama ara ara drop yiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi hocam bende de oluyor çünkü.
Yunusemre UzayliSapik Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 99 Çözümler 1 10 Nisan 2020 #13 MuhTal dedi: Çözebildiniz mi hocam bende de oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Maalesef çözemedim modem resetliyorum düzeliyor 2 gün sonra yine aynı sorun.
MuhTal dedi: Çözebildiniz mi hocam bende de oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Maalesef çözemedim modem resetliyorum düzeliyor 2 gün sonra yine aynı sorun.