jonatanarda
Decapat
Yurtdisinda yasadigim icin fiyat belirtmedim. Bu yazdigim ozelliklerdeki sistemin fiyati 1500 dolar civarinda. Yani arti eksi 100-150 dolar gibi bir butce dusunuyorum.Hocam bütçenizi belirtirseniz daha iyi öneriler gelir.
Render işleri yapacaksanız en az 32gb RAM almanızı tavsiye ederim.
Bütçenizi belirttikten sonra gelecek olan öneriler daha sağlıklı olacaktır.
Yurtdisinda yasadigim icin fiyat belirtmedim. Bu yazdigim ozelliklerdeki sistemin fiyati 1500 dolar civarinda. Yani arti eksi 100-150 dolar gibi bir butce dusunuyorum.
32 gb ram konusunda haklisiniz ancak daha sonra 2 adet daha 8gb ram takmayi dusunuyorum.
Aşağıdaki sistemi hazırladım sizin için..1613 dolar tuttu.Merhaba arkadaslar, 3D dizayn isiyle ugrastigim icin kendime render islemini hizli yapabilmek adina masaustu bilgisayar topluyorum.
Amacim oyun oynamak olmadigi icin cekirdek sayisi yuksek islemcilere yoneldim. Sanirim ekran kartini daha iyi ile degistirirsem benim icin cok fazla bir arti olmayacaktir ki onumuzdeki yillarda eksik kalirsa degistirebilirim diye dusunuyorum. Yalniz yazdigim iki ekran karti arasinda kaldim ve ne kadar cok fazla fark var bilemiyorum. Bir de daha once sivi sogutma kullanmadim ve sectigim modeller iyi midir?
- Anakart - MSI Z390-A PRO
- Islemci - Intel Core i9-9900K
- RAM - 2 adet 8GB PC-24000 DDR4-3000 HyperX
- Ekran karti - ASUS Dual GeForce GTX 1660 Ti OC edition 6GB GDDR6
- veya MSI GeForce GTX 1660 Ti Armor OC 6GB GDDR6
- Sabit disk - 2TB Seagate ST2000DM008 (SATA3-600) Barracuda
- SSD - Samsung 970 Evo 250GB MZ-V7E250
- Kasa - Deep Cool Kendomen RD
- veya DeepCool Tesseract SW-RD
- Islemci sivi sogutucusu - Deepcool CAPTAIN 240EX
- Guc kaynagi - Zalman ZM850-EBT Gold
Onerilere ve yorumlara acigim, simdiden tesekkur ederim.
Demek istediğim ne olursa olsun biraz araştırarak alın.Cooler Master MasterLiquid ML240L Isınma Sorunu
Cooler Master Masterlite 5 RGB kasama Master Liquid ML240L Sıvı soğutma aldım geçen gün. Montajı sorunsuz olarak gerçekleştirdim. Kasa fan dağılımı aşağıdaki gibidir. * KIRMIZI RENK: Radyatör ve Radyatör önüne gelen fanlar. * MAVİ RENK: Radyatör arkasında konumlandırdığım ve kasanın ön yüzünde...www.technopat.net Cooler Master ML240L Sıvı Soğutma Su Sesi Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Sistemimde kullanmakta olduğum Cooler Master ML240L Sıvı soğutma sistemi çalışırken radyatörden su sesi geliyor. Sanırım çok az hava boşluğu var. Pompanın devir hızı 2250 RPM civarında. Sıcaklığa etki etmiyor hava boşluğu. Lakin 30-40 dakikada bir bazen hafif su sesi...www.technopat.net Cooler Master ML240L Yüksek Fan Sesi Sorunu
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Cooler Master ML240L sıvı soğutma kullanıyorum. Fanlardan biri çok ses çıkarıyordu BIOS'tan biraz kurcaladım ve bilgisayarı bozdum sanırım. Şu an aşırı sesli çalışıyor. Yanlışıkla da overclock mu yaptım ne yaptım bilmiyorum CPU MHz'si de arttı. Ne yapacağımı...www.technopat.net Cooler MasterLiquid ML240L pompa ve sıvı akış sesi sorunu
Cooler MasterLiquid ML240L sıvı soğutucuyu sistemimde kullanmaktayım. Sistemimi yeni kurdum ve yaklaşık 3-4 gün sorunsuz kullandım. Ancak birkaç gün sonunda , ara sıra oynadığım titanfall 2 oyunu açılırken kasadan garip bir ses geldiğini farkettim. Daha sonraki gün ise kasanın yan kapağı...www.technopat.net
Gülme efektini geri çektiğinize göre cevap yazayım.Cooler Master MasterLiquid ML240L Isınma Sorunu
Cooler Master Masterlite 5 RGB kasama Master Liquid ML240L Sıvı soğutma aldım geçen gün. Montajı sorunsuz olarak gerçekleştirdim. Kasa fan dağılımı aşağıdaki gibidir. * KIRMIZI RENK: Radyatör ve Radyatör önüne gelen fanlar. * MAVİ RENK: Radyatör arkasında konumlandırdığım ve kasanın ön yüzünde...www.technopat.net Cooler Master ML240L Sıvı Soğutma Su Sesi Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Sistemimde kullanmakta olduğum Cooler Master ML240L Sıvı soğutma sistemi çalışırken radyatörden su sesi geliyor. Sanırım çok az hava boşluğu var. Pompanın devir hızı 2250 RPM civarında. Sıcaklığa etki etmiyor hava boşluğu. Lakin 30-40 dakikada bir bazen hafif su sesi...www.technopat.net Cooler Master ML240L Yüksek Fan Sesi Sorunu
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Cooler Master ML240L sıvı soğutma kullanıyorum. Fanlardan biri çok ses çıkarıyordu BIOS'tan biraz kurcaladım ve bilgisayarı bozdum sanırım. Şu an aşırı sesli çalışıyor. Yanlışıkla da overclock mu yaptım ne yaptım bilmiyorum CPU MHz'si de arttı. Ne yapacağımı...www.technopat.net Cooler MasterLiquid ML240L pompa ve sıvı akış sesi sorunu
Cooler MasterLiquid ML240L sıvı soğutucuyu sistemimde kullanmaktayım. Sistemimi yeni kurdum ve yaklaşık 3-4 gün sorunsuz kullandım. Ancak birkaç gün sonunda , ara sıra oynadığım titanfall 2 oyunu açılırken kasadan garip bir ses geldiğini farkettim. Daha sonraki gün ise kasanın yan kapağı...www.technopat.net
Demek istediğim ne olursa olsun biraz araştırarak alın.
@Pantheon